Кајгана собиранка, loading...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Најбоље би било да се собереме на

• Вкупно гласачи
    51

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.382
Поени од реакции
35.018
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Друштво,

По журчето и успешната хуманитарка која ја направивме пред некои 4 месеци, дојде да ги обновиме релациите со постарите форумџии, да ги запознаеме новите кајганџии кои ни се придружија периодов и низ пијачка да си поприкажеме, поџускаме и подружиме :)

Имаме предлог за три термини, изјаснете се кој датум би бил најприфатлив :)
Оваа сабота би било супер, ама го имаме Пиволенд и постои можност голем дел од форумџиите да не присуствуваат поради „обврските“ на овој настан :)

Организирајте се и пријавете го цело форумџиско друштво со кое планирате да присуствувате, а администрацијата (по случаен избор) ќе одбере една багра која ќе добие изненадување* за подобро „загревање“ вечерта :vozbud:

* изненадувањето се пие, а среќние форумџии ќе бидат прогласени на денот на журката

Јас би сакал да ја добијам наградата за најдобар. Нема за што најдобар, само најдобар.

Ама пак ќе дојдам кога и да е, без разлика на тоа :)

Кајгана роштиљ :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Јас никого не знам од форумов, ама би сакала да запознаам. Може да влетам падобрански на едно пиво :pijanco: вака фини ми делувате а и сакам да ширам познаства :D
Те очекуваме! :)

Аааа ќе имат загревање пред журката и афтер после то ?? :D
Гласав за 19ти, валда тогаш би можел да дојдам, а петокот на 18ти имат журче па мојме и таму да се дружиме :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom