Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема да биде фенси кафиќ де, сто пати рековме. Ќе биде у маало кафиќќе, кое ќе биде отстапено единствено за Кајганџии :)
Кафичот се вика Мистик (поранешно Етник) и се наоѓа карши Mr.Jack. Кај и да е, кога ќе се официјализира се, ќе има и мапа (за тие што не знаат каде се наоѓа) :)

Некои Кајганџии најверојатно веќе биле таму, затоа што Влатче-Бушав порано правеше журки во истото место... :)

А оти не во Валијант... тамам ко што имаат некои претстава за собиранкиве, местово ќе биде бонбона. ;)

A novopeceni primate li?
Ja ne poznavam nikogo, ama ako me primate vo drustvo bi dosla.
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 10:53 ---
A kade i koga tocno ke bide? Od kolku? Da ne zabegam ne za drugo...
Sekako, ako me primate:pipi:

Не бе, ќе те избркаме од врата :)

Луѓе ај сериозно, поготово на вас што ова ќе ви е прва собиранка. Мислите некој од тука поискусниве да се изразам ги знаел сите кога дошол на прва собиранка? Што побрао се пресрамите толку подобро, ќе видите. Слободно дојдете.

Луѓе ај сериозно, поготово на вас што ова ќе ви е прва собиранка. Мислите некој од тука поискусниве да се изразам ги знаел сите кога дошол на прва собиранка? Што побрао се пресрамите толку подобро, ќе видите. Слободно дојдете.
Ok, togas doagam(y)

И мене ми е прв пат, а многу сум срамежлив :)

И јас бев таму негде 2007 во Дајмонд ама почнав да правам муабет со сите и одма стана забавно :D

А оти не во Валијант... тамам ко што имаат некои претстава за собиранкиве, местово ќе биде бонбона. ;)
Да не ќе имаш стриптиз шоу? :icon_lol:
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 11:59 ---
Тие шо ќе стојат на врата ќе даваат иљач за пресрамуење :)

Каква е таа претстава за собиранките? Сликовито те молам :)

Побарај погоре низ коментарите, ме мрзи да цитирам сеа. ;)
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 12:05 ---
Да не ќе имаш стриптиз шоу? :icon_lol:

Ахаха.. ма неее... зашто си ме видела !? Ме зборел некој !? Што и да речат не е вистина!? Пијан бев, а пантолоните сами ми паднаа... ааа... заборавив да се закопчам коа се враќав од веце... ааа... то није истина. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom