Кајгана радио, сезона 2008 [старо]

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е подобар?

• Вкупно гласачи
    202
Статус
Затворена за нови мислења.
Убај песни,али јас ве напуштам. Ми се спијат ми се плачит,интернетов ми е бавен ко полжав и ме нервират. Поздрав

^Баш не интересираше значит дека на виндоус медиа се префрлаш. Болиглава владее.

Океј, ќе ојт Man in the mirror како и да е.
Фала Којгоде и ти не си лош. Мва.

^Баш не интересираше значит дека на виндоус медиа се префрлаш. Болиглава владее.

не ми беше то да се пофалам туку сакав да им кажам на ДЈиве дек ми го прегореа винампов :-/ али овде ве напуштам после 3 сати и 10 мин . Болигла биди почесто на радиово , супер најт беше :helou:

Дечки....
помина ли Blood on the dancefloor? или They don't care about us?
Сега се уклучувам,доаѓам од забава-трибјут за Мајки.
Ако не поминало првово,пуштете ;)

Дечки....
помина ли Blood on the dancefloor? или They don't care about us?
Сега се уклучувам,доаѓам од забава-трибјут за Мајки.
Ако не поминало првово,пуштете ;)
Не поминало. Ќе поминит сега за 2 песни.:)

Јас сјојдов, ти се заборај со радиово. До коа ќе пушташ кажи, да знам дал ќе спијам вечерва ил ќе се остам на радионце?

Јас сјојдов, ти се заборај со радиово. До коа ќе пушташ кажи, да знам дал ќе спијам вечерва ил ќе се остам на радионце?
Уш три-четири песни максимум, I'm running out of ammo.
Фала ви на сите шо слушавте, рекорди рушевме вечерва.:)
До следниот пат...:smir:

Уш три-четири песни максимум, I'm running out of ammo.
Фала ви на сите шо слушавте, рекорди рушевме вечерва.:)
До следниот пат...:smir:
Се откажувате?

Дајте до сабајле бе пуштајте песни да му се оддаде почит. :) Добри се песните, Фантом остани а Болиглава пуштај до сабајле ајде што да не на работа сте. :)

Се откажувате?

Дајте до сабајле бе пуштајте песни да му се оддаде почит. :) Добри се песните, Фантом остани а Болиглава пуштај до сабајле ајде што да не на работа сте. :)
Ми го рече.

Не стварно. 5 сати и 38 минути сум во етерот, не ми се прекинува ама шо е многу многу е.:)

Ми го рече.

Не стварно. 5 сати и 38 минути сум во етерот, не ми се прекинува ама шо е многу многу е.:)
A што после тебе има некој? ми нормално НЕ.
Уживај и пуштај додека не осамне. Ајде Ајде.

Сфарно ногу е. Од 22:00 пуштавме, мене ми се смачи кун 1:30 и ја здувнав, баџово продолжи.

Му оддадовме почит на кралот со пет и пол часовна емисија. Се смеевме и забавувавме како што и тој пропагираше. Се трудеше светот да го направи подобро место за живеење, и за мене дефинитивно го направи. Нека почива во мир, и неговите песни никогаш да не бидат заборавени.

Уживавме што уживавме, мое е да ги претставам резултатите од анкетата, затоа што ќе ја испратам во легендите :)
f_Prtscrm_6d03e38.png

Победници сме ние сите, затоа што сме ногу убаЈ. По нас доаѓа Болиглава. Честитки, absolutna победа. :)

Настрана шала, преубава вечер, низ смеа се присетивме на делото на МЏ, човекот кој три генерации сплоти во едно. Слава ти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom