Divider
Seraphim
Acid напиша:
Koj ne dojde na 1 godina rodendenot gomna da jade. Ja nema da dojdam oti e novozmozno za mene ovojpat, jebiga, ama tie sto mozat i ne dojdat pederaaaaaanaaaaaaa i lezbejaaaaaanaaaaaa!!!
Lep provod.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Acid напиша:
Ако дојдеш, наредниoт пат сигурно нема да идеш сам, ке си запознаеш другарчиња!betogrozdanov45 напиша:Среќен роденден...се најубаво...јас нема да дојдам зашто не мислам да идам САМ![]()
Мистичен, ај леба ти, преформулирај го ова последново - бар во еднина нек биде.Мистичен напиша:E добро де, ќе има таму од средношколци до средовечни!![]()
Добро де, ние ќе се собереме во пензионерското у аутокоманда да го прославиме 21-ви уз едно прикладно домино. Вие дојте после - со по еден локум.Мистичен напиша:Ааа, јок! Лешперски би било после Интел, Мандрак и неколку други кои грабаат накај оваа категорија да ги забораам!![]()
Aceva напиша:Мистичен, ај леба ти, преформулирај го ова последново - бар во еднина нек биде.
Koj ne dojde na 1 godina rodendenot gomna da jade. Ja nema da dojdam oti e novozmozno za mene ovojpat, jebiga, ama tie sto mozat i ne dojdat pederaaaaaanaaaaaaa i lezbejaaaaaanaaaaaa!!!