Кајгана миленичиња

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
и уште нешто
hariis3.jpg

hari1am7.jpg

milickoze3.jpg

Кучево ми е само за сеир да му пукаш :pos: :pos: :pos:

smile000fd2.jpg

... како си се наместил господинот... :pos:

Леле срцкиии...а бе оти вака ми правите... не сте фер,па јас не можам да чувам ни маче ни куче... ќе плачам сега...
baby,crying,tantrum.jpg

jas cuvav i papagal i kuce. Ama papagalot poveke go sakav.Po cel den zaedno bevme cel den nadvor od kafez beshe i mibeshe kako pomal brat. Ama eden koben den koga se vrativ od uciliste beshe umren neznam kako umrel ama znam deka se ushte mi e zal i seushte mi ide da se rasplacham kogo ke pomislam na mojot ubav papagal :icon_frow:icon_frow:icon_frow

isto taka imav i kuce sharplaninec i mnogu go sakav. imashe 8godini i beshe mn star i eden den tatko mi go dal vo ovci i tamu go otrule . Glupi lujge :icon_frow:icon_frow:icon_frow

Ова се моите две желчиња кики и мики :back:
оваа од лево мики не ги отвара повеќе очињата не знам што и е :(
Се мислам дали да ја однесам на ветеринар ама не знам :toe:

Attachments

• yelcinja45.JPG
    yelcinja45.JPG
    66,7 KB · Прегледи: 159
  • yelcikmdc 245.JPG
    yelcikmdc 245.JPG
    73,6 KB · Прегледи: 159
овде како да ми надмигнува ;)

Attachments

• zelka45.JPG
    zelka45.JPG
    67,6 KB · Прегледи: 158
jas si cuvav edna ovca i mn si ja sakav!! se vikase lila:) sekoj den si ja hranev i mn se sakavme,se dodeka ne ja vidov ednas gola..e posle toa ne cuvam zivotni!

Имав кученце сара се викаше ама ми ја отру некој све да му умре и на него!:pos2:

eve slika od moeto milo,arogantno,interesno,ludo a ponekogas i mrzlivo sijamsko mace

Attachments

• Photo-0012.jpg
    Photo-0012.jpg
    84,1 KB · Прегледи: 111
jas imav 2 pekinezeri masko i zensko majka i sin Maskoto se vikase Aron koe mi umre(kolku mi nedostasuva)a sea go cuvam samo zenskoto Lora

Моето куче се вика Барон.Јас сакав Арон да се вика,а мајка ми Барон,и зашто мораше на Б,испадна Барон по од мајка ми ќефот.
А порано имавме папагалче се викаше Пеко; зајчето,поточно двете зајчиња се викаа Софи; и рибите порано сестра ми им давала имиња ама не знам како.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom