Кајгана миленичиња

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
69875_1588292939612_7840172_n.jpg

Не знам која слика да ја одберам :) Сепак, еве го мој Бубу, според кој ми беше и првиот ник, а и доста озборувано куче по форумов е :) :) :)

Жаба. Поза на спиење, доста практикувана, посебно како бебе :)
10839_100159006669149_7442443_n.jpg

Кога ме учеа на команди. А јас сакав да добијам колаче без ништо да научам.
Со ваков поглед, често ми успеваше :)
6920_101415799876803_6842835_n.jpg

И еве ме сега, суртук толкав, уште мамина маза :) Мама ме брани од се, не дај боже некогаш така, јас неа да ја одбранам :) :) :)
31829_129411897077193_7103920_n.jpg
Абе го знам јас лепотанов, од миленици...ама на последнава слика го немам видено мислам таму..пораснат :)

Смеј и се ти смеј за чуварскиот фазон ... ама кога ке порасне она голема ке видиш тогаш што е чувар :свиркам:

Назад во дворот кај што ги чувам шините железни за мене обично ѓубре и алатки за припомош за некого богатство ги гледа, и стојат таму никој не смее да чепне ако е врзан досега еден синџир има скинато е сега слаба алката ама се брои скинат синџир :icon_lol:.

Мајко што е мил :) :) Да му ги гризнам ушите :)
Него, добронамерен совет, среди ги плочкиве под него само ;) Срце мило какво е.

Мајко што е мил :) :) Да му ги гризнам ушите :)
Него, добронамерен совет, среди ги плочкиве под него само ;) Срце мило какво е.

Од што е мил и игрив се одврзал еднаш не бев дома и трчал играл. И мајка ми по него куте куте, имам комшија пекинезер има и тој тука се погодил, и рекол какво куте цело магаре е :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Од што е мил и игрив се одврзал еднаш не бев дома и трчал играл. И мајка ми по него куте куте, имам комшија пекинезер има и тој тука се погодил, и рекол какво куте цело магаре е :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Море да го видам, ќе го мрднам од гњавење. Тоа њушката мутава ќе му ја излигавам цела :)

Еве не нас повторно, сериозни, фиксирани на нешто што се движи бидејки нели се што лета се јаде :) Пепа на 16 месеци, сликано пред еден месец.
404edit3.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom