Кајгана миленичиња

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
Мене мачорот ми се вика Гизмо татко ми му го даде, а мачката ми се вика Жане дека се еб.. со сите(исто како комшивката)

имав папагалчиња...Сашо и Цонка.Цонка умре од глад а Сашо од тага по неа :Ѕ

Мојата нова штитеничка се вика Пуфи, крстена по смајлито што турпија нокти на мсн.

Мачето Директор се вика, а кучињата Цезар и Куче.
Отсекогаш сакав да бидам оригинална:pipi:.

Мачето Директор се вика, а кучињата Цезар и Куче.
Отсекогаш сакав да бидам оригинална:pipi:.

хахах јас сакав следниот пат кога ќе земам куче да го крстам куче...damn it нема да бидам единствена у ѓорче со уникатно име на пес...
он топик:моево се вика дина и ја обжаваммммм

Мачката се вика Скуби :pos2:
Кучето Џеки
другото куче Бени

Mackata se vika Marko
kuceto(koe pre d10 min. go banjav i go zaboraviv u kada 40 minuti so sampon na nea:kesa:)se vika Lala

Imeto na moeto milenice maror e Artur.Imeto mu go dadov zosto se odnesuva kako kral.Ne e ubav no mene mi e mil i go imam pert godini.

Моето куче се вика Алекс :) Крстен е по мојот прв симпатија Александар :pos2:
А сега и мојот и дечкото на сестрами се викаат Александар :uvo::pos2:
Алекс е единственото куче од кое не ми е страв, имам фобија од кучиња инаку :(

Име- Маркус
Прекар - Целе
Професија- Јадење риби,сексање мачкици у маало и подалеку,правење белји,качување по маса,ме разбудуе уште во 6 час сабалје.
Години-10 месеци (полнолетен е)
Хоби-Да кења у цвеќињата на мама,да ме разбудуе у 6 сабалје и да ги прави лом сите фотелји.
Црна Хроника- Ми изеде 3 златни рипки од аквариумот, уби еден папагал,па набавив далје поголем као кокошка да не го јаде.Уби 4 гулаби кај комшијата,и мајстор е за отворање врати и фрижидер.
Раса-Гнаса
Омилено ТВ-шоу- South Park/Милионер со трендо/ и му симнувам секој ден порничи со мачки.
Порака која би ви ја пренесол- Мјау Мјаууу, мјау Мајууу,Sex, Mjau and Mjauuu!
Краток опис--.Мачорот мој е фраер во цело маало.Има највечи пенис у цела улица, дури еден Цм му порасна после вакцинацијата, и сеа сите мачки у маало ги шмека.Секоја вечер имаат забава кај мене под прозор и не може чоек да спие.

П.С. Сега учи да работи компјутери на мирц идат баеѓи цури ко за него
http://adrenalinmk.hi5.com/friend/p...739435890&albumId=192877010&ownerId=221504334

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom