Кајгана меана (25+)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Dobar sobir na interesni i kvalitetni lica.
Treba da se povtori.

P.S. Kako sto rece Bidik, tie sto najavija, a ne dojdoa, dolzat tura sledniot pat.

Се слагам...

Плус за тие што не дојдоа, советот на старци одлучи дека освен неопрадваните изостаноци наредниот пат должите по тура пијачка за сите ...

:pos: совет на старци велиш?! Ние бевме синоќа славеници! Го славевме ослободувањето на Скопје, значи бевме ептен патриотски настроени и Тончи поради денот дотерани :smir:

п.с. Тончи бе, не ти беше убаво до мене и до Ацидот?????? (куп прашалници) :pos: :pos: :pos:

п.с. Гароо најс ту мит ју, мислев нема да дојдеш :smir:

„Совет на старци“ :pos: The council of elders has decided - Thou must pay :pos2:

Добар ресторан, одлично јадење и супер друштво :je:

Пријатна вечер, добри Љуѓе... али присуството на една форумџика некако недостасуваше. Ваљда некој нареден 25+ ќе ја видам макар на здравоживо и неа и колегата.

Btw...покрај другите, задоволство ми беше што го запознав Гарфилд...легенда

Јас би сакал официално да се извинам за моето не присуство,но вчера во 15: 40 добив внук и внука ( близначиња ) :) па веселбата и пиењето отидоа на друга страна,ај следниот пат давам ура за сите како што рече бидиков да оправдам неоправдан :)

п.с. Тончи бе, не ти беше убаво до мене и до Ацидот?????? (куп прашалници) :pos: :pos: :pos:

Со Сусаро имавме тема на која најарно се муабети у живо, ама за друга прилика ќе остане тоа. До Ацид често ми се случува да седам, понекогаш и пијачките ги мешам (му ја зимам неговата :pos:)
Седењето до тебе... чест и привилегија, дури и срамежлив станав :)

Добра меана, добро мезе и добри луѓе за разговор :smir:

Јас би сакал официално да се извинам за моето не присуство,но вчера во 15: 40 добив внук и внука ( близначиња ) :) па веселбата и пиењето отидоа на друга страна,ај следниот пат давам ура за сите како што рече бидиков да оправдам неоправдан :)

Честито и големи да растат :))))

Што да ви кажам куршлус не виден, бабата ни наша си скрши колк, и нормлано не се најде јунак да ја чува тројката :(
највише за Леандра ми е криво што не ја видов и да што не ги упознав останативе членови у пм... ај следен пат жена ќе си најмам со време :)

Бидик и Гарфилд не по една по две тури имате од мене :)

Бери Вајт, италјански плочки и глендер од ковано железо. Не мој поим за мена. Останатото беше одлиќно.

Бери Вајт, италјански плочки и глендер од ковано железо. Не мој поим за мена. Останатото беше одлиќно.

:pos:
Бери Вајт доле,а горе жива музика.Комбинација смрт :) Убо беше,ме аресва меаната и плус доматите Принц ги донесе од дома,прсти да изедеш :))) За организаторот еден голем минус зошто не дојде------------------------------------------------.Следно идеме во Браво,нели Македончич :icon_lol:

Гаро го запознав конечно брм брм моторче.
Мандрак навистина мило ми беше што те запознав,еснаф човек.
Бори_се,сфатив конечно од каде иде ников.
Хич мило ми беше.
Силен исто така.Да не те видов на улица нареден ден?
Другите горе доле сите ги знам.

--- надополнето ---

Што да ви кажам куршлус не виден, бабата ни наша си скрши колк, и нормлано не се најде јунак да ја чува тројката :(
највише за Леандра ми е криво што не ја видов и да што не ги упознав останативе членови у пм... ај следен пат жена ќе си најмам со време :)

Бидик и Гарфилд не по една по две тури имате од мене :)

Ти само вади се...јас три тури имам од тебе :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom