Кајгана клан

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доагам и јас, имам скор 4-2 до сега со кајганџии хехе

Хах,касниш де4ко.

Вечер,исто време.
Добри партии беа вчера,напнати (океи,освен првата кога Год не знаеше дека Обливион е уствари Обливион :/)

Пријавувајте се.

Oblivion distroyer ne e pugna <3

OBSIDIAN destroyer ne e pugna.

OBLIVION e pugna. >3

...tolku mi e shkolata -.- lol
/fail :(

Ја сум до 9 на англиски ако не стигнам првата, тогаш од втората сигурно x)

Brat XD so tebe mi e najmerak da igram XD Samo edna greshka naprai gore koa se zaglavi u zmiite..ama nema veze! pwnage si! Epten isfarma so rasta, a celo vreme beshe so nas koa trebashe..stvarno cudno mi padna XD
I dobro e so slushash :) Ne se praish kurac ipol :) Ti rekov hex, i se isplateshe XD <3 dzver!

Тоа 2-17 ќе си се памти некако :vozbud::vozbud:

Tyler - Scoure = 2-17.

А ако тоа е за памтење вечерва.
Како бе нема една асална партија двете страни да се јаки,него цело време партии се добиваат и губат на некои ептен безвезни и нереални грешки?

Некои потези не се вредни за коментирање.

Педери сте жими се, Мац ти пишав ја да сметате на мене следната партија и не ми врати туку само сменивте соба. Па барем некој да пишеше.

Педери сте жими се, Мац ти пишав ја да сметате на мене следната партија и не ми врати туку само сменивте соба. Па барем некој да пишеше.

Per,full beshe!

ФУЛ!

Сфаќаш,зашто немаше луѓе,јас викнав некои колеги и други кајганџии.
Не можам после нив да ги бркам,за да влегуваш ти.

Tyler - Scoure = 2-17.

А ако тоа е за памтење вечерва.
Како бе нема една асална партија двете страни да се јаки,него цело време партии се добиваат и губат на некои ептен безвезни и нереални грешки?

Некои потези не се вредни за коментирање.

Nemoze toa da se desi, zasho ima lugje sho mislat deka se pr0, i koa ke im daesh zabeleshka za nekoja greshka, ili koa ke im kazes neso asalno da napravat, se protivat, mislat se izigravam so niv.

Аиде,вечер исто време.

И давајте критички осврт на партиите и играчите :)

Еве ја да бидам самокритичен, понекад ептен џабе гинам :( Го фаќаат Тајлер 5 души и ја демек ќе го спасуем а уствари и ја гинам и тоа..... Год топ играч

П.с доаѓам и вечер, пак од нет кафе

Ja iam pofalba do zero zasho e dzver.
Lunata beshe tinja, ali barem slushase,kolku tolku.
Ne trebashe da i ostaam da kripa gore, ve nafida, a ja morav so MIRANA u woods da kripam, a bogami i sobrav poishe pari u woods od povekjeto sho kripaa na lane.
Dudlach naprai 2 belji koj mozea da ne koshtaat poraz. Otide woods da kripa koa praevte push a nemashe TP, butnavte baraki..
I dole pusti ulti na nerub [ so edno ulti ja ostai na 20% hp XD PWNT XD] ama zatoa nemashe vreme da se vrati da odbrani i nemashe ulti.
Ama kako i da e, nisho strashno, si ja zavrshi rabotata, site ulti vi gi prsna u faca, se nabilda na vreme. Se na se super..
I da jadam malce bubrezi za mene, neznaev deka na novava mapa nema da rabotat orb efektite, pa mroav da shitnam sange [kakov idiot!], ali nema veze nisho ne smeta..i se na se ok izigrav, umrev samo ednash..xD

Еве ја да бидам самокритичен, понекад ептен џабе гинам :( Го фаќаат Тајлер 5 души и ја демек ќе го спасуем а уствари и ја гинам и тоа..... Год топ играч

П.с доаѓам и вечер, пак од нет кафе

Мене оставај ме,ако не примети специјалност ми е да "вадам гз" и да се спасувам на <30 hp.

Проблемот лежи клучно во неследењето на chat (пишувам b/miss/-1 повеќе пати,и пак не читаат луѓе) ,потоа во правењето нестандардни ајтеми (односно ајтеми без обзир на ситуацијата,прво се гледа тимот,па потоа противниците,нема едни фикси ајтеми за секој херој,секоја партија) и секако она што иритира е слабото држење на Alt копчето,што доведува до тепање на различни противници.

Бар за последното,селектирајте Show Health bars во опции. :)

Ja iam pofalba do zero zasho e dzver.
Lunata beshe tinja, ali barem slushase,kolku tolku.
Ne trebashe da i ostaam da kripa gore, ve nafida, a ja morav so MIRANA u woods da kripam, a bogami i sobrav poishe pari u woods od povekjeto sho kripaa na lane.

^
Ова горе беше твојата клучна грешка која можеше да ве доведе до пораз,секако ако Рикито изиграше асално после.
Јас му ги оставив сите убиства,го оставив да фати 6ка,и веќе на 8ми левел имаше 4-0 скор,и прегрст пари во него.

Но,он направи многу лоша грешка,играше ловец,кога ни требаше сапорт на тимот,со CD.

Нерубианот,well,Facule Bacule го знам одамна,не очекував од него посебно нешто,но дефинитивно премногу умираше и имаше утнати станови.

Шортито си изигра стандард добро,заедно буткавме бестрашно на мид,но сепак,многу слаба поддршка.

Не ми текнува Хербес само што играше :/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom