Кајгана клан

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дајте покасно бе шо муабет во 9 сатот рано е :)

Место имаТ и за мене вечер? :)

едит: али би дошол од 9ипол - 10 ако не е проблем... па ќе се придружам од втората.

^

Ти,нервоза?

А што да изразам тогаш јас,кога секоја партија противничкиот тим ме ловеше мене прв,без разлика со кој и против кои игравме.
Дали имам секси ник,или некои други квази-причини беа во прашање,не знам.

Вечер,исто време :helou:

mene so phantom lancer me zaboraia 5 minuti :) i dovolno beshe :) gi lupnav od zemja XD
Hahaha ko gi brkavme ja i ti do baza oni 5 dusi i se menjaat naizmenicno :) eden po eden doagjaat XDDDDD Shema XD

mene so phantom lancer me zaboraia 5 minuti :) i dovolno beshe :) gi lupnav od zemja XD
Hahaha ko gi brkavme ja i ti do baza oni 5 dusi i se menjaat naizmenicno :) eden po eden doagjaat XDDDDD Shema XD

По-шема = никој не дојде од наш тим да помогне.

А дешавката кога бев со Lanaya во Meld на мид,и ме чекаа двајца нивни,а Lich крипаше ? :smeshko:

Аиде вечер да направиме нови случки...

По-шема = никој не дојде од наш тим да помогне.

А дешавката кога бев со Lanaya во Meld на мид,и ме чекаа двајца нивни,а Lich крипаше ? :smeshko:

Аиде вечер да направиме нови случки...

не бе мац бе ја мртов и само шо оживеа телепортирав се горе за да бутнеме со год бараката/те али нишо не направиме :kesa:

И јас играм вечер ако има место :baeh:

TERRORBLADEEEEEEEEEEEEEeeee

Da da.. poshtuem.. :)
ne te pratev mnogu kako igrashe, i sho kako, ama znam deka ja i mac dur gi brkavme do baza koa ni se mestea eden po eden, ti gi dreshe na middle..
I koa nemav skrol da se vratam do middle, a momcite bea napnati EPTEN! ti gi drzeshe dosta solidno.. :)

Абе, што бидна, играте или?

Ако не, ајде кој е за една - две партии...

Хах,касниш де4ко.

Вечер,исто време.
Добри партии беа вчера,напнати (океи,освен првата кога Год не знаеше дека Обливион е уствари Обливион :/)

Пријавувајте се.

ајде ке бидам и ја таму вчера заузет бев неможев да играм :salut:

Играм и ја вечер, се надевам конечно дека ќе ми тргне после двава набски дена!

Ја сум до 9 на англиски ако не стигнам првата, тогаш од втората сигурно x)

Jас негде накај 11 можи ќе се уклучам ако можам и порано ке влезам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom