Кајгана клан

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако сум слободен и ја играм у 22:30

Абе Ајсшутер јас со некој друг свопнав тогаш. Втората партија два пати свопнав за да го земам DK, 10-1 скор. :)

ајде и ја се пријавувам
и мац знам дека ме знаеш како ептен голем крип брат али сеа друга сорта сум :smir:

И јас спамирав b b b b b B! B ! B! !!!!!
Не е проблем,тие што заебаваат вака,не мора да играат следен пат пер.

И не се жали,ние во тимот имавме Нерубиан со 1-12 скор.
Добри партии беа,кога ќе исфилтрираме играчи,ќе бидат уште подобри.

Едит - Вечер од 22.30,пријавувајте се.
Јас ќе почнам да ве дружам или тоа време,или саат време покасно.
Па не знам, можеби е до мене навикнат сум моите од тимот барем да знаат каде да одат.. Првата игра ахето умре 15 пати кај вашата втора кула САМ, после кога браневме сите стоиме кај кулата он оди сам флева у 5 и умира.. Му напишах 50 пати да не оди после прва кула сам, ама не, штом ние не сме одиле, он ќе одил.. Има 5-6 души кои знаат да играат, ама другите..

Нема везе вчера што не сум играл ви кажав дека нема да дојдам одма да дојдам.
Ама за вечер се пријавувам

Момци ја се извинувам за вчера што не стигнав да играм морав да излезам.Така да за вечерва 100% доаѓам за игра ако има место :D:D

Па не знам, можеби е до мене навикнат сум моите од тимот барем да знаат каде да одат.. Првата игра ахето умре 15 пати кај вашата втора кула САМ, после кога браневме сите стоиме кај кулата он оди сам флева у 5 и умира.. Му напишах 50 пати да не оди после прва кула сам, ама не, штом ние не сме одиле, он ќе одил.. Има 5-6 души кои знаат да играат, ама другите..

Абе нема тој мислеше со Axe дека е и сега 5 души можи сам да ги отепам то е теле :)

И јас се пријавувам за вечер ако има место p0-zz:back:

PS. Puck RulleZ mofo

Kao da ti go soberam soulfly banercheto od potpis? o.0

[pardon za offtopik]
Uz pat da prasham...kolku lugje se sobravme?

1.Mac))
2.Pajkan
3.Ајсшутер
4.Shporty
5.Wiseguy
6.Aksi16
7.Herbes
8.ZeroStyle
9.GodHatesUsAll
10.ZeleNaSite
11.Маарко

Ова се пријавените за од 22.30,Најтшејд ми пиша пп (не можел да ја најде темава баш) дека може од 23-24.00.
Како и да е,ако првата сме премногу,јас ќе креирам и ќе бидам Referee.

oдам ја ракомет да гледам така да можно е да закаснам за 1вата...али за 2рата сигурно ке бидам присутен

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom