Кајгана клан

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Момци си направив Гарената, може да ви се приклучам у кланот ? :pipi:

Xfire дај линк да спуштам и јас пач 1.22 ми се игра и мене и објасни каде го инсталираше како и како после го уклучи

Го гледам секоја вечер потато игра и јас сум скоро секоја вечер уклучен па кажвајте никој да ве аднам :)

Прво да кажам ми излезе проблем со Гарената, кога оклучувам гарена и одам Старт Гејм и флегува во варграф и само што ке одам за да играм таму да видам да влезам на некое снимано ме избацува и таму ова DONT SEND се појавува и ме избацува на цело дали знае некој до што е ?

Ајшустер чекај на пп ке ти објаснам и ке ти пратам линк од пачот.

FliX мојот ник е Xfire. аддниме.
:salut:

Еве ти линк од тука можеш да го симнеш пачот се надевам дека понатаму ке знаеш да се снајдеш:helou:
http://download3.garena.com/soft/WCIII1.22Patch.exe
Му дадов, не му треба по 100 пати.
Прво да кажам ми излезе проблем со Гарената, кога оклучувам гарена и одам Старт Гејм и флегува во варграф и само што ке одам за да играм таму да видам да влезам на некое снимано ме избацува и таму ова DONT SEND се појавува и ме избацува на цело дали знае некој до што е ?
:salut:
А за проблемов ке ми каже некој? :kesa::kesa:

За проблемот,ќе идеш во темата за Garena помош. :)

Не тука,да не ве бришам повеќе,само онтопик држете се.

Дотаџии ајде имам пач 1.22 некако го напраив со помош на Xfire :)
Ако сакате денеска да играме јас сум почетник ама ае,пред некој ден игравне со Potato 10 минути ме утепа 1 пат и лаг имаше и droped него,(5vs5) игравне.

Дотаџии ајде имам пач 1.22 некако го напраив со помош на Xfire :)
Ако сакате денеска да играме јас сум почетник ама ае,пред некој ден игравне со Potato 10 минути ме утепа 1 пат и лаг имаше и droped него,(5vs5) игравне.

Ајде ако сакате сега ќе се уклучам да маниме некоја партија , и да се собериме барем да изиграме онака како клан некоја партија.

Кажете која соба или аднетеме на Garena во Friends IceshooteR ми е никот,и влегуваме одма да видам како играат Кајгана Pro :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom