Кајгана клан

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Марко што се угаси бе?

Иначе добри доти паднаа. Првата изгубивме втората тепавме откако му правев Ownage на потато Mid :)

Мар4е предавник.
Инаку,првата партија иако изгубивме,го изедов потато за еден килл 12 он,13 јас.

После таа 13ка,ме фати баксуз,и дефинитивно најмизерниот скор во оваа година,1-6 со мортред.
Среќа тој спајдер_мен бла бла бла не извади сите :)

Абе кристалот ја расипа втората игра.. после пола саат имаше 800 хп..

Btw, пријатно сум изненаден од Херпес. и у првата и у втората игра. Добро, у првата ного ме пуштиите да фармам, па на крај имав 6 итеми :)

Herbes беше најдобар во првата на почеток,само што сите убиства ми ги испокрадов,па почна да стагнира :)

Но,после му наместив едно еј!:kesa:

А мене не ми крадеше бе туле у првата?
Идам пуштам сите магии и само го глеаш мац од некаде блинк страјк и следи...

TylerMKD is unstoppableeeeeeeeeeeeeeeeee

ебаго :pos:

Вчера значи дефинитивно не ми беше ден за ДОТА, пред да играм со вас играв со ептен профи играчи а д моја се паднаа тешки нубови кои додека ти бушат мид тие си тепаат неутралци и тек после доаѓаат кога бараките паднале. И така бев напизден и неможев да играм + дојде брат ми и ме дигна од столче педерот дека цел ден бев на компјутер, затоа се изгасив немав ни време да ви кажам. Иначе вечер играм и јас најверојатно освен ако не искочам негде.

Првата игра ти немаше појма, по еден саат имаше само батл фјури :)

Втората ви попуштав да не биде 2:0, оти знаев ќе треба да одам да спијам откако ќе завршиме, се исфида од мене па беше ‘‘ јак ‘‘ :p

( ова беше за zerostyle, овој ме превари, мамата =)) )

Па батл фјури. Глеј риплејот ќе видиш зашто. Прво бев против зевс и вајпер на страна. И кога конечно почнав да ловам да напраам некој голд не успеав, само асистс напраив. После коа бутавте секогаш јас бранев а не онаа магината што ја помина партијата по неутралци за да направ башери.
Ама втората не попушташе. Да попушташе ќе ти бутнев мид :)
Вечер ќе има нешо пак?

Поздрав момци, малце забушавам али тоа е.

Дотолку неморам да симнувам пачови глупости, радо би играл. :)

Dobro ne ke e losho da stavate DATUMI! a ne VECER U SREDA LOL koja sreda ebate :)..i mac vikaj me na MSN za doti ! :)

Ај бе датуми сеа,пишува среда,една среда е во неделата.:)

Еве денес вечер,т.е. сабота сабајле,сакате еден тренинг?

Само накај 01.00 или покасно :zlo:

Ај бе датуми сеа,пишува среда,една среда е во неделата.:)

Еве денес вечер,т.е. сабота сабајле,сакате еден тренинг?

Само накај 01.00 или покасно :zlo:

Може ..... тамам со утринско кафе :vozbud:

Јас ќе бидам најверојатно негде од 2.30 дома па ако играте уште ќе фатам барем една партија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom