Кајгана Кантер собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
Vo sekoj slucaj beshe TOP :) a za devojkite nema opishuvanje zatoa shto mozebi the man i ton ke razvijat nekakva si pointimna vrska so niv pa posle da ima zamerki taka da podobro NE :) hahahahah :vozbud: :vozbud:

Patem za igrata, inferno beshe vo znak na TheMan :) A Dust si e moja mapa :) heheh , no TonInter e odlicen vodic :) Sega svajkam zoshto se kgn tolku dobri ... bez nego poteshko do pobeda :vozbud: odlizen strateg i takticar, za site shto ne znaele i sumnale vo negovata igra od sega da znaat :) lol Ako gi ima takvi se razbira ... :vozbud:

Patem za igrata, inferno beshe vo znak na TheMan :) A Dust si e moja mapa :) heheh , no TonInter e odlicen vodic :) Sega svajkam zoshto se kgn tolku dobri ... bez nego poteshko do pobeda :vozbud: odlizen strateg i takticar, za site shto ne znaele i sumnale vo negovata igra od sega da znaat :) lol Ako gi ima takvi se razbira ... :vozbud:

Точно точно... одличен стратег, ама не го бива многу за RTS, чудно :pipi:

Точно точно... одличен стратег, ама не го бива многу за RTS, чудно :pipi:
(Ова го вика поради тоа што игравме C&C3, и не бев добар (првпат играв btw! :pos:)) A да ме оставеше на раат да си играм? Цело време ми го фаќаше! ... маусот де. :pos:

(Ова го вика поради тоа што игравме C&C3, и не бев добар (првпат играв btw! :pos:)) A да ме оставеше на раат да си играм? Цело време ми го фаќаше! ... маусот де. :pos:

Тоа не беше за да ти помагам, чисто сакав да се осигурам дека повторно нема да летнe маусот накај некого и да истераш нечие око.
Оние што беа пред 3 недели во Ентернет памтат :pos:

Абе добро беше се се испукавме интересно него малку луѓе бевме да дојдеа барем уште 2 или 4ца ќе беше подобро, ај наредниот пат.
Добро пуцање падна ние бевме малку послаб тим братучедми ни квареше просек но машки се држевме башка тонинтер не искина со тоа снајперот, нареден пат играме без awp :)

Dobro e sto ti go drzal mausot mozel nesto drugo :vozbud::pos:

man za 3 nedeli lol
i ja nareden put se ubacuvam :)

[C.s.V!!!]---TheIceMan

i BTW moze da zeam eden tip so nonstop go banirate na kgn ko bozem e chiter?

man za 3 nedeli lol
i ja nareden put se ubacuvam :)

[C.s.V!!!]---TheIceMan

i BTW moze da zeam eden tip so nonstop go banirate na kgn ko bozem e chiter?

Gorjan zemi slobodno, ama ako stvarno e trup, a na kgn igral so cit, nema ni ti nikad da vlezesh :) ali vo sekoj slucaj dobro dojdeni ste, moze za 3 nedeli, zsh sea ide opasna zurka, pa ke treba relax posle zurka edno 5-6 dena :) 11 august sledna sobiranka :):helou:

Ја бев у 16 и 30 таму и не ве најдов свињи едни ! :D
Да не седевте у ViP?

paaa....:)

Gorjan zemi slobodno, ama ako stvarno e trup, a na kgn igral so cit, nema ni ti nikad da vlezesh :) ali vo sekoj slucaj dobro dojdeni ste, moze za 3 nedeli, zsh sea ide opasna zurka, pa ke treba relax posle zurka edno 5-6 dena :) 11 august sledna sobiranka :):helou:

na koja zurka be
u struga na pol???

ke dojdam ja be za 3 nedeli obavezno inace moze i ti go znaes suat --KURE:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom