Кајгана Кантер собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
ааа, слабо 15комп на слепо да најдеме...обично у сабота у 18 преполно е со луѓе кој играат вов/дота/кантер

Па баш затоа и не се нафатиле овие да ни чуваат места :/

ОК, само што се јавив.. 15 компјутери се резервирани. Ако не дојдете, ќе летаат банови и глави, тоа ви го ветувам. ^^
Доле, head to head собата е резервирана, и една од VS собите.

Stizemmmmmmm i jaaaaaaaaaaaa :) Macedonian ke uleta so mobilkata i ideme i bila zaedno so nas :) so zauski ima da prima :pos::pos::pos:

Izvadok od msn :
HungryWolf says:
smej se ima zauski da primas
Billa Bong says:
:pos::pos::pos:
Billa Bong says:
ова ко коки да го слушам

Луге шо се засекираФте за компјутери ? :) И да нема место ја ке најдам. Tие што играат дота у versus OUT :zid: така да за милите мои кантерчиња мора да има место :back:
п.с. Ја и Ченгур ке поминеме ама нема да играме, иаме работа :sekss: :je:

Zna4i ima kompjuteri da ne se sekiram:vozbud: Pa se gledame vo ENTERNET:helou:

Абе .. резервирајте за на After Dark .. ќе се печете по сонцево накај Ентернет ..
Ако планирате на After Dark титкајте:pos:

kamiSKaZI напиша:
Луге шо се засекираФте за компјутери ? :) И да нема место ја ке најдам. Tие што играат дота у versus OUT :zid: така да за милите мои кантерчиња мора да има место :back:
п.с. Ја и Ченгур ке поминеме ама нема да играме, иаме работа :sekss: :je:
ќе идеме? хммм, незнаев. ај, можда -))

Ej jas ke donesam uste eden FRIEND FREEMAN !!!Da znaete KASAP + 1 :pos2: A kolku vreme ke igrame za da znam kolku KESH da zemam:tapp:

~~KASAP~~ напиша:
Ej jas ke donesam uste eden FRIEND FREEMAN !!!Da znaete KASAP + 1 :pos2: A kolku vreme ke igrame za da znam kolku KESH da zemam:tapp:

Zemi edna "bogorodica" taman site po 2h ke igrame :pos::pos::pos: duri i na kamiskazi i na kengur ke im pustis po eden sok :helou:

TonInter напиша:
ОК, само што се јавив.. 15 компјутери се резервирани. Ако не дојдете, ќе летаат банови и глави, тоа ви го ветувам. ^^
Доле, head to head собата е резервирана, и една од VS собите.

Brat neka letaat glavi ali banovi nemoj ziti se :):) Posle sto ke se pravi:toe:

Да дојдам,да не дојдам,да дојдам,да не дојдам

Ват ду ју тинк гајс?

ех да ви бев од скопјее мале малее . во ср нема мн играчи па со кого ке правиш собиранка инаку . лелее

дојдовме, видовме, победивме. шо да кажам друго?
камискази,ДиМ Македонија, зеленото,антракс,била бонг, тигар, ивл џиниус и јас против староседелците тонинтер, бидиков, касап, коки, хангри вулф, фримен и уше двајца(не ми текиња сеа кои беа) ги напраивме сол. поминаа низ сито и решето.
ај, тренинг дечки, па следната недела можда ќе ве "вежбаме" пак. -)

kpbKENGUR напиша:
дојдовме, видовме, победивме. шо да кажам друго?
камискази,ДиМ Македонија, зеленото,антракс,била бонг, тигар, ивл џиниус и јас против староседелците тонинтер, бидиков, касап, коки, хангри вулф, фримен и уше двајца(не ми текиња сеа кои беа) ги напраивме сол. поминаа низ сито и решето.
ај, тренинг дечки, па следната недела можда ќе ве "вежбаме" пак. -)
Dobro ne mora da ne sramis do tolku vi popustivme ke vidite dr nedela :zver:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom