Кајгана Кантер собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
koga ? so ? kako ? moze vo enternet , samo glejte da ne e sabota, t.e. ako vrne moze i sabota :) ako ne nistho :)

Како што сум информиран,ентер и инс1/2 се отворени за играчи во паблик,али ке има големи екрани за да се следи коа ке се игра турнирот,така да ке има многу галама,тензија итн...Сигурно некој не би сакал да налета на некој наку*чен играч што изгубил CW...=))

како мене пример... се шалам :) баш би сакал ако имате слободно време да помините да се видиме

А кгн не се пријавени на турниров ?

ej decki,izvinete... I smena sum u sabota,nemozam da dojdam :(...a ako sakate moze da dojdete da igrate kaj mene na rabota...SET NET 2! karsi skopjanka vo aerodrom!!!! c ya

и сега што правиме идеме у ентер во 14 00 или не ?

Ајде бе тетофци че доаѓате ? ајде ми се јаде граф :vozbud:

Чеј бе ти . До утре смо у школо. Че се договориме (=

Епа ајде ве чекаме:)....Тетовциии:)

Пошо сеа сме послободни(за кого како:smir: ),мислам дека би требало повеке да се срекаваме у некои играчници=)).Така да,јас би закажал за у четврток во 15 часот во ентернет/инсомниа 1/2...Па ајде,очекувам некој да се пријави=).:helou:

ова денес не бидна (=
Ке има нешто во сабота ?

ja mislam da ne bide pocesto zatoa sto nikogas nema mnogu da se sobereme
dobro ke bide vo sabota da se organizirame.. ama masovno :) SITE da dojdat sto igrame kanter i na kajgana serverot i na badijala zasto sve e ispomesano nemoze da se delime :)

епа со мене би требало да дојдат 2ца другари
скаут, марио, била, стеф би требало исто да дојдат...па ке се собереме:zlo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom