Кајгана Кантер собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде нека се пријават само повеке да не си само ти сам .. таман се вракам на 25 и има да биде мед и млеко :)

Epa aj ako ne neka ima sea sobiranka u x-zone , a koga ke dojdam jas na 25-ti i ako zemam nekoj so mene od sk ke pravime sobiranka vo nekoja kafana (stubovi) koj e za? kiss :wink:

СТУБОВИ ? Мн малтер ке треба....... а и глупо е да си стуб :uvo:
Знаеш колку е поинтересно да си БЕТМЕН :)

Значи со/без Скопјане,Тетовчане и Гевгеличане, ке има собиранка у недела,у х-з0на!
Добредојдени се сите!
А у кое време утре ке се договориме.:pipi:

Ке има нешто вечер?

Значи сеа на 25-ти Јули организираме КАЈГАНА собиранка во некоја кафана во Струмица (само глејте да е поефтина) Договорено момци ?:vozbud:

Кафанка = Selekt :). Не заебави кафани, у кафаните за 10 минути се троше пијалокот.

neli citas sakat poeftinko a u selekt ke izgorat brzo parite :D:pos2::pos2:

Абе јас мислам вака на 25-ти да идеме у некоја кафана малце опа,иха , а 26-27-ми ке идеме негден на поинтересно место (малку жени да видиме:drk: )

Абе јас мислам вака на 25-ти да идеме у некоја кафана малце опа,иха , а 26-27-ми ке идеме негден на поинтересно место (малку жени да видиме:drk: )

ако ти дојди прво па после ке се направи планот :)

Абе у кафана, ама ти да одаш да им кажаш да си обезбедат пијалок. Не како пред една недела у Либра, за 15 минути се истроши водката и текилата. После што треба да пијам? Мочка? :)

Може да ооме у Ловиште бе?:smir::pos2::)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom