Kajgana Guild апликации

• Креатор на темата Креатор на темата Daseizbrishe
  • Време на започнување Време на започнување
wow

i ako praime guild da se dogovorime server ama site da se soglasat pa makar i na migracija ili da zborat so GM da im smeni rasa

i ne spominjajte piratski

i ako bide profesionalen gaming togas kajgana ke treba da ni gi pokrie trosocite

daj da se staime negde kaj so nema makedonci,site da napraime novi characteri ili se od pocetok ama kako tim

kajgana

jas mislam deka kajgana bi trebalo da se vmesa,kako sto ima CS squad taka da ima i wow guild

Ја иам еден алт на Скалкрашер: Gevrek 66 левел хантер хорда афкорс па ако праите некој гилд (и така ми смачи на маинот) можам да го дигнам до 70 и да раидаме каразан :)

za kgn guild

pa za kgn guild mozemo da otvorime u najdobriot pRivate server so 6000+ online player Ako ste za interesirani www.wowscape.net imate po detalni informacii za connectiranje na serverot pozz.
jasum u WoWscape(fun) realmot so ime Leogas Full T6 oprema pozz..

ne e interesno da se igra na piratski zasto aj na primer kazi mi taktika na SUpermus phase 2,RoS phase 1 i M'uru.:jaj:

BEST PRIVATE SERVER EVER

Momci probajte na www.m-wow.com ima vnatre "ingame registration" za registracija.Mnogu dobar server go igram veke godina ipol Level cap e do 255 ima custom gear t7 Tele Vendori i ima edno 15tina makedonci sto igrame zaedno.:vozbud:Probajte go TOP e:salut:. Tamu mozete da me najdete pod Armagedon lvl 255 night elf rogue > Jelena lvl 255 Blood Elf Rogue > Lightning lvl 225 night elf warrior

Momci probajte na www.m-wow.com ima vnatre "ingame registration" za registracija.Mnogu dobar server go igram veke godina ipol Level cap e do 255 ima custom gear t7 Tele Vendori i ima edno 15tina makedonci sto igrame zaedno.:vozbud:Probajte go TOP e:salut:. Tamu mozete da me najdete pod Armagedon lvl 255 night elf rogue > Jelena lvl 255 Blood Elf Rogue > Lightning lvl 225 night elf warrior

леле цел саат не можам да го најдам реалмот де кажи го ако може?:helou:

Ај ако стварно планирате да праиме(Хорда) гилд на Skullcrusher да ја одредниме прецизно.Мислам со прецизно одредено работно време(Raiding time).Јас гласам да го направиме гилдот првите денови по нова година.

Ingame name:Greazly

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom