Кајгана готвач vol.7 [гласање: полнети тиквици]

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување

Најубави полнети тиквици

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас си гласав за другарка ми CafeDelMar ;)
На романтики и на декорации не паѓам, нејзините тиквички у комбинација со павлака, најубави ми се. Поздрав другарке!

idejava vi e dobra ama da ja napravime pobogata moze :D
eve na primer po slucaen izbor da ima 5 forumdziki koi ce napravat nesto vo ovoj stil :)
i po slucaen izbor da im dojdat na gosti 5 forumdzii pa zaednicka vecera ova ona impresii i slicni romantiki toa bi bilo dosta interesno, zacineto so nekoja reportaza od nastanot :) sto velite ???

idejava vi e dobra ama da ja napravime pobogata moze :D
eve na primer po slucaen izbor da ima 5 forumdziki koi ce napravat nesto vo ovoj stil :)
i po slucaen izbor da im dojdat na gosti 5 forumdzii pa zaednicka vecera ova ona impresii i slicni romantiki toa bi bilo dosta interesno, zacineto so nekoja reportaza od nastanot :) sto velite ???

Јас сакам форумџија да зготви нешто и да му отидам на дегустација.

По некоја случајност,испагам верен гласач за Кафеделмар:)

Аиии, се води изедначена битка, баш интересно.
Досега ваков натпревар имат немано.
Или се велеше немат имано, којдагознае. :)

Би куснала по малку од сите, но најмногу ме бендисуваат тиквичките на Windfucker :)

мајка ми поинаку ги сечи ко че ги полни не вдолж туку како на тркалца....
Сите се убај иначе :love: Ама некако најубај ми се од Леандра...:)

Во овој натпревар за најубави полнети тиквички, победник е pearl .
Честитки :pipi:

ЧестиЧки до сите учесници и во иднина да имаме вакви натпревари каде до последен момент е неизвесен резултатот, така е далеку поинтересно. И благодарност до сите што гласаат на овие теми, бидејќи на тој начин мотивираат што повеќе фалбаџии за во следните "супер ми стои престилка" битки. :D

Перл ти ја пратив сметката по пп, исплати таму по договор :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom