Кајгана готвач vol.7 [гласање: полнети тиквици]

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување

Најубави полнети тиквици

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.625
Поени од реакции
9.156
Помина уште една недела од поставениот рецепт за готвење, сега треба да гласаме

1.Windfucker
%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8-jpg.64861

2.leandra
dscn0469-jpg.64904

dscn0471-jpg.64905

3.pearl
3-jpg.64956

5-jpg.64958

4.AnFem
sam_0739-jpg.54653

5.CafeDelMar
270f.jpg

88613246.jpg

Секоја чест за сите учесници, да видиме за кого ќе гласате вие форумџии :)

За сите, тешко дека ќе може да се отфрли некој! (y)

А со што ги полнеле тиквиците?

Иначе за Леандру гласав,башка 2 чаши бело вино + свеќа...има да се здрвиме од то виното :D

А со што ги полнеле тиквиците?

Иначе за Леандру гласав,башка 2 чаши бело вино + свеќа...има да се здрвиме од то виното :D
Па ти не ја следиш темата за готвење? :eek:
Како ќе научиш да готвиш и да те земе некоја за жена овај муж? Трк у темата за готвење и не поставувај више вакви прашања :icon_lol:

Јас ептен во последен момент сум постирала. :) Туку, најшмекерски ми се на АнФем, а дилемата беше помеѓу леандра и pearl ама не сум во романтичен фазон деновиве, па се одлучив за креативноста на pearl. :)

Да зајди човек од убавини..ама без 3-4 вакви човек не се најадува :D

CafeDelMar(y)

Па ти не ја следиш темата за готвење?:eek:
Како ќе научиш да готвиш и да те земе некоја за жена овај муж? Трк у темата за готвење и не поставувај више вакви прашања :icon_lol:

Не се разведувајте од вашиот маж ако не знае да готви.Хранете се кај нас, а сопругот задржете си го како хоби :pos::pos::pos:

Браво за сите, не сакам многу полнети тиквици, ама постираниве изгледаат вкусно. Плус сте се потрудиле и све да е естетски погодено. (y)
Гласот мој иде за Кафето. (y)

Мене ми е ептен тежок изборот. Кафе дел мар, леандра и бисерчето... Сепак ќе гласам за леандра. Амбиентот ме опи! :)

Одлично изгледат сите, браво! Јас се двоумев меѓу leandra и pearl ама на крај подлегнав на тиквиците на leandra, looks too tasty :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom