Кајгана готвач vol.56 [гласање: овошна салата]

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување

Кој има најубава Овошна салата?

• Вкупно гласачи
    82
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
МОЖЕБИ би гласал за леа ако не се обидеше да ме купи со Бурбон во позадина.
Добра идеја за привлекување на гласови, но сепак гласаме за овошна салата :)

Агда со цигарчето во уста слатко ја набљудува темата уааа преварантка :icon_lol:

Оти става слики за деца ќе ги гласам корупчињата на Бобче.

Гласав за Леандрето , се е прекрасно на сликата , и банана сплитот и бурбонот и цигарето и дрвената ограда.(y)

@leandra
marry-me-a-yes-b-a-c-b.png

ајне фантастише фрухтсалатен, банана сплитен унд витамине унд минералштофе :D :ROFLMAO:
Јако бе а, сеа сте изедначено :) (двајсеитри со двајсеитри)

Гласав за Боб само затоа што има повеќе овошје отколку другите, иако треба малку повеќе декорација.
Иначе на сликана до кората од лубеница има нешто што никако не можам да одгатнам што е? Ми личи на сладолед од чоколадоа ама не ми е јасно зошто сладолед?

Сунѓеров купил конзервирано овошје од супермаркет, исцедил сокот, плеснал во тањир и додал корупки #профит :D :D

Гласав за Боб само затоа што има повеќе овошје отколку другите, иако треба малку повеќе декорација.
Иначе на сликана до кората од лубеница има нешто што никако не можам да одгатнам што е? Ми личи на сладолед од чоколадоа ама не ми е јасно зошто сладолед?
Сладолед од чоколадо е:)

Бурбонот на Леа, така мами на налевање. Агди, и покрај се и после се пак ќе ми ги покажуеш зизгите на скајп нали?

Јок! Оди кај Леа сега, нека си ги полива со бурбон додека ти ги покажуе.:mad:

Јок! Оди кај Леа сега, нека си ги полива со бурбон додека ти ги покажуе.:mad:
Перверзии, ама грев е да се истура бурбон.Нека искористи шампа или сладолед како замена.

Леандра исЌина на текмава :icon_lol:

Она на Сунџерот не би го дал ни на непожелни гости...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom