Кајгана готвач vol.26 [гласање: шпагети карбонара]

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување

Шпагети Карбонара

• Dreamer.

Гласови: 9 6,3%
  • .Sky.

Гласови: 14 9,7%
  • Никола

Гласови: 29 20,1%
  • Anne.

Гласови: 21 14,6%
  • leandra

Гласови: 21 14,6%
  • cige

Гласови: 4 2,8%
  • pearl

Гласови: 12 8,3%
  • Windfucker

Гласови: 2 1,4%
  • Бомбастичен дрогираш

Гласови: 2 1,4%
  • %naked%

Гласови: 25 17,4%
  • blue ladybug

Гласови: 5 3,5%

• Вкупно гласачи
    144
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто бе никој не гласа за Дрогирашот? Баш му изгледаат фини.

Бомбастичниот напрајл шпагети карбосеријаб :D

п.с. сите машки сме морални победници.. ичнемеинтересират

Гласав за Леандра пошто нејзиното ми стои наједноставно и вкусно, овие сите други ставале листови, магдоноси или шо и да е, cige стаил листови како да е вегетаријанец, а на Анне ми изгледа како првиот лист шо го нашла (најголемиот) го ставила у сред.
На blue ladybug ми изгледа како да направила сутлијаш, ама оризот избегал на десно, млекото на лево

Бегај од мене, трашерице, ја сум дама!!

Како што покажа праксата, дамите имаат најперверзни мисли.
Дури и на Ѓаолот ушите му се вцрвенуваат (а никој не го оговара). :)

Како што покажа праксата, дамите имаат најперверзни мисли.
Дури и на Ѓаолот ушите му се вцрвенуваат (а никој не го оговара). :)
Пракста исто покажала дека креативноста и софистицираноста на дамите како мене, е сметана за перверзија од страна на подолните слоеви. Но овие злонамерни озборувања не допираат до мојата возвишена појава.

Пракста исто покажала дека креативноста и софистицираноста на дамите како мене, е сметана за перверзија од страна на подолните слоеви. Но овие злонамерни озборувања не допираат до мојата возвишена појава.
Дај не ја еби темава жити све.... имаш милион други опции за мерење ширина..

Прв пат за машко да гласам...форца Никола, ако не се лажам прв пат маж да ве реши.

У право си Нина, апсолутно. Што знае една сељанка како мене.

Така, кога се врна Цветко мој од туѓина (пуста да остане), ми вели ајде Цвете мое сега ти малку одозгора. Ме шашардиса, искрено ти велам. И го опитвам, кој Ѓаол те спопаднал бе море азган низаеден, та туку ми ваѓаш некои акробации, од памет ме вадиш. А јабанџијава мој ми вели, не е Ѓаол Цвете, туку дама ме спопаднала, дама!! И така сега си се дам(л)асуеме низ куќи. :)

Гласав за Леандра пошто нејзиното ми стои наједноставно и вкусно, овие сите други ставале листови, магдоноси или шо и да е, cige стаил листови како да е вегетаријанец, а на Анне ми изгледа како првиот лист шо го нашла (најголемиот) го ставила у сред.
На blue ladybug ми изгледа како да направила сутлијаш, ама оризот избегал на десно, млекото на лево
blue ladybug шпагетиве ги праеше после бурна вечер со испиени 2-3 ракии и 2-3 џин тоника. Супер е што не се црни и загорени. Ај да ги видам другиве на токлу алкохол дали ќе ги погодат шпагетиве како што им се на сликиве :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom