Кајгана готвач vol.24 [гласање: чоколадно/лимон суфле]

Најубаво чоколадно/лимон суфле?

• Вкупно гласачи
    131
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Mој избор е CafeDelMar, токму поради скромната декорација
Мислам дека другите надпреварувачи претерале со декорација така да декорацијата изгледа позначајна од дезертот

Се глеа дека не си јадел суфле или не си видел суфле саглам.

Небитно е декорирањето.
Важне сосем друго нешто.
Трите се убај, ама само едно од нив е суфле ко шо е реТ.

:eek:
Сите три прекрасно сте зготвиле, алал вера!:cuc:
Мојот глас иде кај Анфем, ме намами и мене со јагодите :love:.

За Кафица, другарка ми. Чисто колаче, без претеризми од декорации. Кога се јаде, да се знае што се јаде. Не да се шминка на изглед, а вкусот никаков. Другарке, ти стискам палци за победа. ;)

Фемке, не си го земај при срце, не беше ова за тебе. Јас секогаш мрчам за декорации. Најчесто се таму за да го скријат невкусот на приготвеното.
A за вкус, повели на ручек кога ќе си дојдеш, па после ќе можеш да кажеш за мене, дали шминкам или погодувам вкус. :)

МНогу тежок избор!
Секоја чест, цури!
Гласав за АНфем, ептен добра комбинацијата со јаготките.

Фемке, не си го земај при срце, не беше ова за тебе. Јас секогаш мрчам за декорации. Најчесто се таму за да го скријат невкусот на приготвеното.
A за вкус, повели на ручек кога ќе си дојдеш, па после ќе можеш да кажеш за мене, дали шминкам или погодувам вкус. :)

Можам пример јас да е прам дегустацијата, па после ќе и пренесам на швеѓанкава впечатоци :icon_mrgr::свиркам:

Можам пример јас да е прам дегустацијата, па после ќе и пренесам на швеѓанкава впечатоци :icon_mrgr::свиркам:
Може Николче. Оти го имаш најубавото име нa свет и оти те измачуваат во подфорумот религија, па заслужуваш вкусен оброк. :) За тебе во секое време ;)

Може Николче. Оти го имаш најубавото име нa свет и оти те измачуваат во подфорумот религија, па заслужуваш вкусен оброк. :) За тебе во секое време ;)

:love:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom