Кајгана готвач vol.11 [гласање: мусака од модар патлиџан]

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра мусака со модар патлиџан?

• Вкупно гласачи
    97
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Почни да делеш кафиња, пенкала, значки, блузи, знамиња:vozbud:

Јас ќе гласам.... Не чекај уште не сум... Ама ќе гласам за Anne. ако ми даде од таа салатата со патличан и сирење. Или за тебе ако ми направиш таква салата.

Демек да те потплатам за да ме гласаш? Абе не е легално тоа. :icon_lol:

Јас само гласав, а не дадов коментар. Анне. игра педерски увек додава салатчиња, пиперчиња, рибчиња, пинџурчиња, а јас како кафански човек неможам а да не го приметам тоа, трзам на такви детали.

Тамора одлично ти изгледа мусаката, али пред натпревар искорни и ја косата на Анне од мене :D

Леле само не косата! Еве бокс нека ми удри. :X3:

Леандра што да правам јас, не седнувам на јадење без салатки. Ај кажи ми иде ли мусака само да ти сервирам? :icon_lol: Па најомилено јадење да ти е, нема да ти е вкусно.

п.с. ете кај палачинките немаш салати :icon_lol:

Да си го испочитуваме обичајот, Олимпија да го прогласи победникот па ќе честитаме :)

Според вашите гласови најдобра мусака со модар патлиџан напраи Anne. Честитки :love:
Чекам да се исконсултираме по ПП околу рецепт за неделава

Фала ви на сите дечки! Да продолжиме со натпреварот, да си готвиме и да се забавуваме уште многу време! :love:
Победава ми е посебно драга бидејќи ова е омиленото јадење на љубениот, па да имам со што да се фалам бе! :X3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom