Кајгана Детективска Агенција

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ви треба професионални разузнавачки и контра разузнавачки услуги за некој случај обратете се кај мене.

Rule #1:Мојот идентитет останува таен.
Rule #2:We contact only by internet...
Rule #3:Don't break this rules...иако нема што да се брејкне...over...

Еј не е замрена организацијаат, шерифот т.е. јас, беше на тајна задача.

Ќе едитирам за некоја минута ќе бидете известени за координатите енд стаф ат 2:00...

Boys get ready!

Waiting for your command sir!

ej, a ima mesto za mene? jas ke bidam... hmm.. umot na organizacijata :pos2:

Јас иначе сум заменик шериф deputy хехе и ви кажувам ја и шефот ќе лежиме а вие ќе праите пари(шала мала).
Ајде дај шефе прва задача.

ајде рачунајте и на мене во тимот ... ја ќе бидам ... се што не се другите :)

Значи вака,

Досега пријавени:

jove_bt - THE SHERIFF
опис: he is the boss, the head of the KDA organisation.... one [SIZE=-1]bad ass mother fucker

Lady
- the Unique ''thing''
опис: интелигентна, шармантна, згодна се инфилтрира под вашата кожа и има да открие се за вас(beware, no one is safe from Lady)

Burn84 a.k.a Mister triple X
опис: нема, insufficient funds...

Commando - [/SIZE][SIZE=-1]Sergeant Major of the KDA
опис: Just one thing... you REALLY don't want to mess with him.

Joe - The Ckembar
опис: влегува во непријателското гнездо, длабоко на непријателска територија, секогаш спремен 24 часа на располагање на службата на КДА

Lance Pro Bike - The Rookie
опис: Овој е нов на просториве, гарант е со врски влезен во организацијава(непотизам, што прават значи партииве...).

Skydog номер едно a.k.a Casanova wanna be
опис: едноставно нели, фатален за женскиот род. One day he might become the new sheriff in town..

'Ангелче' - Stylish girl
опис: секретарица во КДА, други податоци... недостапни(топ сикрет)!

Noodle - The Paparazzi
опис: секогаш прв на местото на настанот, камуфлиран и спремен со својот канон, чека на инструкции.

Dzimej - The Kid
опис: at times funny but always deadly

Влатко_Русин - [/SIZE][SIZE=-1]Sherlock Holmes д тр'д
опис: Се претпоставува дека е потомок на легендата и еден од основачите на детективството Ш.Х. во тоа момче тече детективска крв ќе биде и тој еден од најдобрите детективи што светот ги видел.

Tikvi4ka - Femme Fatale
опис: Весела, ведна, насмеана но тоа е само маска што ја носи на себе. Не дозволувајте да ве излаже, оваа девојка би ви го скршила вратот за 3 секунди.

Мартинс - The Dudl man
опис: At age of just 15, one of the most promising detectives that I've seen. Talented viz kid...

едитирано:

њу он д лист

Liverpool FAN a.k.a Darkman
опис: born to be wild! He is the next big thing from Macedonia

KohlBass - д Флајинд Даџмен
опис: сака колбаси, виршли, суџуци.[/SIZE][SIZE=-1]:pos:[/SIZE][SIZE=-1] Мрсен му е стилот... но и не му е фајле, дефинитивно не го отпишувајте гледам нешто посебно во него!

[/SIZE][SIZE=-1]

[/SIZE][SIZE=-1]
[/SIZE]

Првата мисија на тимот е да се откријат сите афери во Велес, направени на ден 18.08.2007 година...

Не бирајте средства, сакам одговори и ги сакам на моето биро до 10:00 утре!

Некој ми га ебал кокошката,ама петело не е...??

Sorry,can't do.Location unreachable...I'm a SK citizen

shefe... toa od burn da go cekas.. toj bil na mestoto na nastanot... a i toa veke pomina mislam... sto imase se vide dokumentriano so fotki.. da zaklucime slucajot?

Случајот останува отворен дури не ги видам сите докази... После ќе утврдуваме дали, како и што. Утре има брифинг во 12:00. Очекувам и најмалите детаљи да ги запазите, никој не смее да биде поштеден, без разлика дали ви е другар, пријател, брат или било каква рода.

Ноу м'рси бојс & грл'С!

Првата мисија на тимот е да се откријат сите афери во Велес, направени на ден 19.09.2008 година...

Не бирајте средства, сакам одговори и ги сакам на моето биро до 10:00 утре!
Шефе не можи вака?Викаш задачата дури за вгодина а сакаш извештај утре:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom