Кајгана бесплатен психолог (ЧДА верзија)

• Креатор на темата Креатор на темата makedon^
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека сум Спајдермен?

консултирај се со доктор снимки на мозокот да ти направи, мислам дека имаш една тешка болест... заборавив како се вика

поздрав од бетмен

imam doma dupka i mislam deka e gol i sekoj den si sutiram,dali imam idnina?:salut:

Пред извесно време, пред влез седевме јас и две девојки. Излегувајќи од влезот, една постара жена се обрати со "Добар ден девојки"...Што се случува со мене, и дали ви стигна купусот?

Личиш на машка Карла Дел Понте изгледа (во црна верзија) :vozbud::pos2::pos2:, и вистина била изреката 'Џабе месо ако немаш купус' :smir:

мислам дека сум труден. уште од февруари навака осеќам константни болки во десната потколеница. Дали сум навистина труден или тоа е од промајата?

никако да еб*м. шо е проблемот?

мислам дека сум труден. уште од февруари навака осеќам константни болки во десната потколеница. Дали сум навистина труден или тоа е од промајата?

според симптомите 100% си труден нема шанси да ти е од промаја

Имам проблем и како да го решам? Кога ке ги затворам очите ништо не гледам. Нормален ли сум?:vozbud:

еден убав сончев ден татко ми од лов донесе полу мртва еребица и ми даде да ја соголам,ја манав 2-3 пати од ѕидот таа прента, ја турив у канта со вода и не се дави у ПМ (уште прента),го земав ножот и ја трљав по тоа тилот и и испадна главата и она уште прента. Што да правам има ли начин да се најде меѓу мртвите?:toe:

Напор сте еј. Да имав кур ќе ми го пукневте.
Ногу слаба смисла за хумор. Чеајте да си пљукнам под мишка и да се насмеам зш ме скокоткат ко ќе течит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom