Кајгана Баскет-Фудбал Турнир

• Креатор на темата Креатор на темата Above.The.Rim
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
186
Темава незнаев каде да ја ставам па реков ајде тука...Ако има кандидати барем 5-6 луѓе за еден баскет или фудбал во Прилеп и подобро запознавање на прилепчаниве(кајганџии) и тие што се и пошироко а можат да дојдат у Прилеп,ајде!

Ако се зберат кандидати имам предлог за место и време(ако не ви чини може и на друго)

О.У. Добре Јованоски
Сабота
15:30

или

Интернат
Сабота

ПОЗДРАВ!

WhAaZz соберете се 6 души да играме „Гром“ сат и пол, 600 денари е терминот, кој губи си го плаjча? :)

каде е тоа гром?...абе за на отворено карши железара односно кај главниот отпад е ''Металец'' отворено секогаш :)

Темава незнаев каде да ја ставам па реков ајде тука...Ако има кандидати барем 5-6 луѓе за еден баскет или фудбал во Прилеп и подобро запознавање на прилепчаниве(кајганџии) и тие што се и пошироко а можат да дојдат у Прилеп,ајде!

Ако се зберат кандидати имам предлог за место и време(ако не ви чини може и на друго)

О.У. Добре Јованоски
Сабота

или

Интернат
Сабота

ПОЗДРАВ!

Еве ме мене ем кајганџија ем прилепчанец. Ама имам една забелешка. Ова терминиве се малце во незгодно време. Ако е топло како овој викенд ништо, многу е жешко не е за играње. Можи дури после 17:00. Ајде збирајте лујџе...:vozbud:

Да има Баскет турнир у Скопје би имало доволно играчи :)

Еве ме мене ем кајганџија ем прилепчанец. Ама имам една забелешка. Ова терминиве се малце во незгодно време. Ако е топло како овој викенд ништо, многу е жешко не е за играње. Можи дури после 17:00. Ајде збирајте лујџе...:vozbud:
абе да се збера лујџе...па за термините че се погодиме

Еве ме и мене ем прилепчанец, ем кајганџиец, ем спортски чоек.:wink: Е сега проблемо е шо сум ретко во Прилеп, па ко че си дојдам обавезно можи да се сврти некое фудбалче (за баскет тапа сум).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom