Кај кого се падна паричката?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А наместо да коментирате дека е рано, да пишевте откако ќе го поделите лепчето?
Не заборавајте дека не сме сите во иста временска зона и дека не вечераме сите во исто време.

Избришани сите постови за рано е, а и првиот бан од тема падна на темава. Инаку многумина го кршат и за време на ручек, а кога е темата отворена не е важно. Вратете се на темата.

малку ке одам оф топик и се надевам нема да бидам санкционирам ама сакам да прашам нешто. пошто знам дека многу фамилии за василица месат погача со паричка... претежно битолчани и тетовчани знам вака прават. чисто би ве замолил кога ке кажувате кај кого паднала паричката кажете од кој град сте да знаеме од прилика кај се прави традицијава на бадник а каде на василица.

Kaj менееееее :D
Вторпат у претходните 21 година....

На сестра ми и се падна и 15 мин после тоа и цркна лаптопот :pos:
LOL Дали ова го докажува спротивното од народната „Кај тој што ке се падне паричката се верува дека цела година ке го прати среќа и берикет“

:) Можам да замислам колку е среќна сестра ти !!!

Кај мајка ми, и тоа прв пат во нејзиниот живот. Па нека и е среќна и бериќетна оваа година.
Весели празници на сите :)

Велат тој што го нема Божиќ во срцето, нема да го најде ни во паричката. :)
Оваа година паричката се падна кај мене, после едно 10 години. Нека им е честит празникот на сите православни христијани.

LOL Дали ова го докажува спротивното од народната „Кај тој што ке се падне паричката се верува дека цела година ке го прати среќа и берикет“

:) Можам да замислам колку е среќна сестра ти !!!

Абе добро, ама сеа ако добие нов и уште подобар лап топ? Ептен ке и се усреќи годината :D

Иначе кај нас втеа втеа и кај мајка ми се падна.И како и обично она не се сеќева кога последен пат се паднало кај неа а последните 5 години три пати кај неа паѓаше

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom