Кафич "Барбика"

• Креатор на темата Креатор на темата Patrick Star
  • Време на започнување Време на започнување
Да де и пошо е екстремно тешка работа да пишеш на Acid да ти го смени пасвордот на прошлиот јузер па да ти го избрише овој без да постираш, направи нов и се правеше будала. После админите биле woши.

па чекај нели беше нов?
а како друачије да се камуфлирам меѓу админите?
Да де и пошо е екстремно тешка работа да пишеш на Acid да ти го смени пасвордот на прошлиот јузер па да ти го избрише овој без да постираш, направи нов и се правеше будала. После админите биле woши.
абе сеа ме мрзи да го праам тоа

А колку се смета за голем точно?
За да напраам споредба со мојов ме интересира...
имаше тука еден член пред 6-7 години викаше 38ца била вредноста и сиве овие години работев на тоа, јас, како брат.

Tи ибам бубалицата :cool::cool:
И тоа да беа сегашниве критериуми во Корчагин, ќе имав 10.00 просек :icon_mrgr:
Тоа што сега се дава по тестови, кај нас ниту на час не се работеше од што беше прелесно :icon_mrgr:
Ама да не ја затеруваме темата, во друг правец:cool:

Кафиќ Барбика бе, Барбика бе:pos:. Абе чекај немаш ти бе пријателе ракија во мениво нигде не гледам шо муабет е то бе? Зато брачки го мене не се движат во вакви локали, аи морат да го посетам местово. По коментариве, ме потсети на бифе Дрвара, ама никоја биртија неможит да се мерит со бифе Дрвара на балканов море во универзумов, кафиќот шо е. То ти е нешто налик салон од дивиот запад полн со каубојци влегвиш натре и очекуваш секој момент да се фатиш со некого в гуша, акнат тепих на под ито тепих апла шаренејци со некој цветчиња уште неоткриени од човечкиот род распостелен од в крај в крај (онаков тепих ни албанец некупвит), маси и столови од периодот помеѓу прва и втора светска војна фрлени лево-десно за естетика, ќумбе од старо железо акнато на средина до стуб рѓосано, чумкој надоврзвени од по куќи кај со се нашло еден црн еден сив:pos:, шанк од шпрерплоча исфарбан со спреј кафеав да му дувниш ќе паднит лабаводото неубо наместено влага да бучит да мирисат натре, две-три саксии по ќошојте со сеуште недефинирани растенија пливет во вода, натре чибуците да бичат чадилници санкир биден си на дерби Олимпијакос-Панатинаикос, дограма ска нигде те дуват промаја од негде долепвено со селотејпи од кафеавине:pos:, персонал орки од Мордор, цени за џабе пиење до смрт, натре муабети на ниво "Шта би било кад би било" . Гоблени на зидојте некој шо ги фрљил овие со шајка 12(дванајска) на ѕид, варосвење или поликолор нигде то е виша технологија, вратата не се дозатворат битно имат резе на нејзе, мочалото забатисано потркеват на пцојасн диносаурус сите вршат нужда преку пат, музика пуштена од она белоно радио-електрика олко габаритно закочено на некоја станица и слушаш од време на време како го лупат некој по пластиката од страна за да сменит, шо да ви кажам урнебес натре незнам кој ѓаол ме натера натре да влезам. 3 Кафиња шо ги пиеја овие другариве шмркаш еднуш и толку, со талогот мојш да шаловаш, не можит претерав ама сигурно мојш дома плочки во едно купатиоло од 12 квадрати да излепиш:pos: а ако не те биват ни за то мојш стапче да зејш и да црташ уметничко дело натре во филџанот санкир Пикасо. То филџанот пес вода однего не пиет не пак чоек кафе.

Последно уредено:
А да, ретко, но можеш да видиш и типци како плешаат сони на телевизорот во барбика. :pos:
Брат, купачи и бањарки се сушеа на столовите во Барбика ти за плејстејшн се фати :icon_lol:

Брат, купачи и бањарки се сушеа на столовите во Барбика ти за плејстејшн се фати :icon_lol:
Тоа беше секојдневно, ништо посебно:icon_lol:. И муабетите со чичко Драго се ептен посебни, ти кажува виц, се гази самиот од смеење, а вие се газите дека вицот не е смешен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom