ти нормален ли си што збориш? Овде е Хајсенберг, си го забораив passwordot на тој акаунт и passwordot од е-маилот затоа е нов акаунтот
па чекај нели беше нов?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ти нормален ли си што збориш? Овде е Хајсенберг, си го забораив passwordot на тој акаунт и passwordot од е-маилот затоа е нов акаунтот
а како друачије да се камуфлирам меѓу админите?па чекај нели беше нов?
абе сеа ме мрзи да го праам тоаДа де и пошо е екстремно тешка работа да пишеш на Acid да ти го смени пасвордот на прошлиот јузер па да ти го избрише овој без да постираш, направи нов и се правеше будала. После админите биле woши.
Затоа и кога ќе види Acid ќе одиш на бан најверојатно.а како друачије да се камуфлирам меѓу админите?
абе сеа ме мрзи да го праам тоа
што те заболе курот бе брат.. ќе средам јас ако не...Затоа и кога ќе види Acid ќе одиш на бан најверојатно.
голем ми ешто те заболе курот бе брат.. ќе средам јас ако не...
А колку се смета за голем точно?голем ми е
имаше тука еден член пред 6-7 години викаше 38ца била вредноста и сиве овие години работев на тоа, јас, како брат.А колку се смета за голем точно?
За да напраам споредба со мојов ме интересира...
И тоа да беа сегашниве критериуми во Корчагин, ќе имав 10.00 просекTи ибам бубалицата![]()
Тебе дечко и полунадрвен ти е голем, а надрвен ти е негде околу 27-8, накај 30ка фаќаголем ми е
Брат, купачи и бањарки се сушеа на столовите во Барбика ти за плејстејшн се фатиА да, ретко, но можеш да видиш и типци како плешаат сони на телевизорот во барбика.![]()
Тоа беше секојдневно, ништо посебноБрат, купачи и бањарки се сушеа на столовите во Барбика ти за плејстејшн се фати![]()