Kафански муабети

• Креатор на темата Креатор на темата YoucancallmeV
  • Време на започнување Време на започнување
Во друга тема се потсетив на еден виц.

Иде дебела жена на лекар, и му вика:
- Докторе, ја за мојава тежина колку треба да сум висока?
Докторот: Па околу 3 метра.
- Знаев дека сум ниска, а не дебела.

Објасни го ти постот од ДК прво.
Па нема што, шоуто на комшиите ваљда ќе заврши, дојде времето за тренерки низ дома, за неа не за мене, мене увек ми е вручо, зашто ја сум вруч хе хе.

Чоек, преладно е денес. WTF се случи наеднаш? Се чувствува како 10 степени.

Инаку мене не ме нервира толку тоа што е ладно, туку тоа што почнаа да не се сушат алиштата на тераса, и сега пак мора да расправам машини.

WTF се случи наеднаш?
Официјално дојде есен. Почнаа и лисјата да паѓаат, еве, пример е тажното растение на Влатко!

Супер е времево, под тенка прекривка, филм/серија, книга или дремка. :love:

Ќе ме примите во кафаната со чај од камилица ?
Во темници го пијам во спална на џам, до парно залепена, камен е и тука.

Еве дури пишам се разбудил малиот, чајот можи да почека ама цицкарот мој не чека :цицки::ROFLMAO:
Screenshot_2026-09-22-21-42-05-182-edit_com.instagram.android.jpg

Чоек, преладно е денес. WTF се случи наеднаш? Се чувствува како 10 степени.

Инаку мене не ме нервира толку тоа што е ладно, туку тоа што почнаа да не се сушат алиштата на тераса, и сега пак мора да расправам машини.
Ne sedi na promaja :D

Малку сум изнервирана, искрено поканета сум неформално на свадба, свадбата е другата недела, а покана немам добиено уште. :D

Дали е за нервирање работава или?

Малку сум изнервирана, искрено поканета сум неформално на свадба, свадбата е другата недела, а покана немам добиено уште. :D

Ако не ти се оди имаш изговор барем :)

Ако не ти се оди имаш изговор барем :)
Мислам дека за свадби фер е малку порано да ти се кажи, да добиеш покана за да планираш финансии, шминки, фризури, ватевр.

Немаше да ме изнервира да немав уште една свадба другата недела, ама сега сум под стрес едноставно.

Maz ti so veli ? Oti ako nego ne mu se odi, tesko deka i ti ke odis. Taka da duri toj ne se proizjasni okolu to, ova tvoeto e cow opinion, da ne recam mooo point :D

Back
На врв Bottom