КадеВечер хакнат

• Креатор на темата Креатор на темата Ryan Giggs
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе живи глупости нема подобар опис од терминот дечишта.Јас можам да тврдам дека ниеден муслиман на форумов не е навреден од тоа што се случи пошто секој човек со грам мозок во главата знае дека се е политичка драма за да се оттргне вниманието на народот исто како кај јужниот сосед цела држава им банкротира ,а тие со нашето име се замараа.

Можеби оној што хакнуваше фб и хај-фајв профили е дел од оваа опасна хакерска група... Само како се викаше, не ми текнува...

Можеби оној што хакнуваше фб и хај-фајв профили е дел од оваа опасна хакерска група... Само како се викаше, не ми текнува...
VIP3R

Омг..омг... ОМГ.... ОМГ... ОМГ

Па кој ќе не слика сега коа ќе искочиме во град, па.. па... како ќе знаат кај сум бил и со кого сум бил.. и новата кошуља... кој ќе види дека ми е нова... !?
Дис ворлд... хес ноу мининг фор ми нау! :tapp:

Голем Папандреу ако го „хакнале“ кадевчера.

Сега нашиве од Електрично Магаре нека вратат за да видат тие со која држава се заебаваат...
images

Никад не сум сфатил зашто ги прават така. Онака демек опасно звучат ако имаат мали и големи букви?

Ау пазете се, во името на овој има бројки, повремено ги зголемува буквите и има 3 зборчиња кои произлегуваат од софтвер или хардвер!!!

Hey! :mad:

#Op Macedonia - у тежок филм се децава.
Next kaker please...

толку траеше хакирањево? ја па мислев 2 месеца ке остане....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom