Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

• Креатор на темата Креатор на темата kapadaster
  • Време на започнување Време на започнување
На одмор одам од 20ти јули (најверојатно, ама да си оставам знак прашалник за некои непредвидени работи) во Охрид со друштво на 12 дена.

П шо знам сеуште размислуваме со другарите каде..Можеби Охрид.

Па у некој хотел ваљда .....:pos2::pos2::pos2: Африка:vozbud: ---Египет ...

Господе што си на небото, да се слави името, твое да биде биде вољата твоја, немој пак да ми го оставиш Охрид како едина опција!!! :\ :)

баш ти фала... :\ :)
од 18 докај 25/6 негде

ПЛАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ!!!! :vozbud::vozbud:
(:))

Охрид...одаме на 22ри..ќе биде право лудило...

Бев за Грција 5-6 дена,у Лептокарија(повеќе Македонци има одколку шо има Грци ебаго),а може и у Август да идем 5-6 до Охрид,ама мали се шансите..

Од 25ти Sunny beach,Taтарска. (H)

Охрид бе, чиста работа :P

Одамна немам дојдено на форумов :)

Ама со снеговиве некако не ми е филм многу-многу ...

Повеќе сакам да видам сонце и згодни девојки со лесна облека :P

Значи летово Мајами би била најдобра комбинација, само што таму не е сезона тогаш - него е во Ноевмри :))

Најверојатно летово Охрид не ми бега пак 2,3 месеци.
Не се жалам воопшто.

Ако доколку е некој од Охрид, ми треба информација, па нека ме контактира на мојот блог Ohrid hotels

Се немам уште одлучено најверојатно ќе одам во Август на 20-тина дена. Потенцијални дестинации Шпанија и Франција во главно попознатите места за туристи.

Знае некој како е ситуацијата со Ирска по декември 2009, сеуште ни се потребни визи за островото или пак Ирска е под шенген зона?

Егејска Македонија ! Топлес на секој чекор...
П.С со нов лап топ :pipi:

Охрид не ми бега на една недела.а за друго место здравје има време, и ако ми се укаже прилика фаќам магла одма.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom