Каде на 1ви Мај?

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување

Каде на 1ви Мај?

• Вкупно гласачи
    100
  • Гласањето е завршено на .
Каде за Мај?
-Многууууууууу глупаво прашање. Па нормално на ХАВАИ !

Пакистан си е пакистан.
Пошо се нема желба нит иницијатива.

Во викендичка во околината на Прилеп, со мешана скара, ладен шприцер да си ги наполнам батериите и в среда во 9 сабајле на испит мајке му:drk:

Во пресрет на Денот на Трудот, 1ви Мај ( уште три дена ) како што веќе ни е познато сите одат на добар викенд за да одморат малку од секојдневниот досаден живот...

Па ајде да си кажеме сите кој што планира и каде ќе оди, нормално тие што сакате.

Еве ќе почнам јас прв, планирам со добро друштво и девојка ми да одам некаде во природа на некое мирно место каде што ќе можам навистина да искулирам и да го пуштам мозокот на пасење ( :vozbud: ) и во Вторник со нови сили повторно на 365 дневно патешествие...

ПС: За оние кои што не знаат каков празник е овој и во чест на што се празнува секоја година, повеќе можете да прочитате ОВДЕ
ах, што ми требаше да ја видам темава па пак да "хејтам", а не сакам да бидам "хејтер".

Први мај, прв ден од мај, ден на трудот и НЕЗАДОВОЛСТВОТО НА РАЈАТА, ЗА ПРАВАТА НА РАБОТНИЧКАТА КЛАСА.

СРАМОТА Е ДА СЕ ПРАЗНУВА И ДА СЕ ПЕЧАТ СКАРИ.

Тоа ТИТО на времето го измислил, да се слави и да се пее, сите да бидат задоволни, а сега вемеро ја продолжува традицијата.

На некоја телевизија случајно загледав дел од анкета, прашуваат госпоѓа у години:
- Како сте задоволни со вашето работно место?
- Јас сум под Заводот, ама сум презадоволна од се`. :facepalm:

**Не ја читав темата, не ни планирам да ја читам, одете кај сакате, за мене секој ден е ист, ќе работам и утре колку можам, толку, се додека можам. :плука:

Во Прилеп кај езерцето имаме викендичка (20 мин. од езерцето е ), МИЛИНА!
Скариче, пивце... крцкај си :cool:

аааииии утре на езеро че биди као на плажа во охрид, сето по купачи
Многу го избегавам то место, гунгула е

аааииии утре на езеро че биди као на плажа во охрид, сето по купачи
Многу го избегавам то место, гунгула е
прилепчани одат таму за да бидат видени дека се на први мај :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom