Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали знае некои каи се продава битумен или писа рефус и колку е цената....

каде во Скопјево има евтинки црни тексас панталони
или црни фармерки

Каде можам да најдам наочари кои заштитуваат од зрачењето на компјутер/таблет/смартфон и колку пари се отприлика. Фала однапред.

каде во Скопјево има евтинки црни тексас панталони
или црни фармерки
Имаш во Маџари веднаш до Втора капија на МЗТ фабриката 600 денари се движат со гратис подрабување

Каде можам да најдам наочари кои заштитуваат од зрачењето на компјутер/таблет/смартфон и колку пари се отприлика. Фала однапред.
Било која специјализирана продавница за очила, или по приватниве очни клиники зашто соработуваат со продавнициве.
Ако мене ме прашаш барак Hoya, ама биди спремен да платиш зашто се околу 3000-3500 денари само стаклата, плус рамките

Било која специјализирана продавница за очила, или по приватниве очни клиники зашто соработуваат со продавнициве.
Ако мене ме прашаш барак Hoya, ама биди спремен да платиш зашто се околу 3000-3500 денари само стаклата, плус рамките
Јас овакви нарачав од Алиекспрес за 300ден.
https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1.vlF...ing-Gaming-Glasses-Eyeglasses.jpg_640x640.jpg
Кое е твоето размислување за нив ?

Имаш во Маџари веднаш до Втора капија на МЗТ фабриката 600 денари се движат со гратис подрабување

Каде поточно во маџари?
работи ли тоа во сабота, како се вика продавницата?

Извод од матична книга на родените сега се вади во таа службата нова што ја отворија, наместо во МВР? И локација каде се наоѓа знае некој?

Извод од матична книга на родените сега се вади во таа службата нова што ја отворија, наместо во МВР? И локација каде се наоѓа знае некој?
,,,,posle kameni pozadi hotelot stoun bridzh,,,

ми текнува каде, имаше порано банка таму мислам комерцијална.. Фала многу!
Имаш можност на линков да поднесеш барање и си бираш каде да ти го изработат.Ти праќаат маил дека е готов, обично за 2-3 саати, и си го подигнуваш.Да не се влечеш по шалтери за џабе.

Имаш можност на линков да поднесеш барање и си бираш каде да ти го изработат.Ти праќаат маил дека е готов, обично за 2-3 саати, и си го подигнуваш.Да не се влечеш по шалтери за џабе.
Уште подобро :))

Јас овакви нарачав од Алиекспрес за 300ден.
https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1.vlF...ing-Gaming-Glasses-Eyeglasses.jpg_640x640.jpg
Кое е твоето размислување за нив ?
Си играш со очите тоа е моето размислување, ако на тоа сакаш да заштедиш боље дреми на компјутер без нив. Не би ставил на око непроверено нешто само за да заштедам. Овие што ти ги препорачав се јапонски бренд со сите можни сертификати и секаде можеш да ги најдеш. Јас напочари од пазарче/али и такви места никогаш не би ставил на око. Само стакло што оптичар ќе ми го изработи специјално за мојот проблем. Користам очила за пред компјутер и тие освен заштитите имаат и посебни подесувања на агол и слично за да одговараат на моето око а не некој рандом со дифолт сетингс што се вика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom