Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде во Скопје можам да купам ремен/ланец за шетање за маче ?

Каква машинка за потстрижување брада да купам а да не биде прескапа (до 2000)? Имате ли некоја препорака?

Дали знаеш колку пари чинат ?

од 50-100-150 денара не верувам да е повеќе..Значи синџирче 3-4 метра,и околувратник..Тоа ти е наједноставно..

Е сеа ти ако бараш некое посебно според критериум на Анима Мунди,да биде отмено,убаво да личи и слично,ќе треба да побараш по големите трговски центри,Веро,Сити Мол,или по специјалните продавници за миленици и веројатно ќе биде поскапо,ама и поубаво за лик...

Можеби и не е баш за во оваа тема, ама да прашам, има ли некој искуство со обувки (чизми) на Тушевски? Гледам билборд реклама ,,Германски квалитет, македонско производство''. Вака ли е оваа?

Каква машинка за потстрижување брада да купам а да не биде прескапа (до 2000)? Имате ли некоја препорака?
За потстрижување оваа (ја имам веќе 4 години, ја користам и за шишање и за бричење), а за бричење оваа, малку е поскапа, но тие со три ротирачки глави се подобри.

Ја купив пред 15+ години, Rowenta и уште ме служи ништо не и е, цело време користење.

Ја купив пред 15+ години, Rowenta и уште ме служи ништо не и е, цело време користење.
Земав више од Адлер една. Цврсто влакно имам па прошлата се угуши слаб мотор имаше. Затоа и прашањето ми беше. Се надевам ќе ме служи и мене толку.

Земав више од Адлер една. Цврсто влакно имам па прошлата се угуши слаб мотор имаше. Затоа и прашањето ми беше. Се надевам ќе ме служи и мене толку.
Jas imam ADLER Ad 93 treta godina po red me sluzi do sega e odlicna.

Дали некој нарачал од македонскиве online продавнициве што продаваат Планика чизми за 1300 денари?
За таа цена не верувам дека се оргинал.

Дали некој нарачал од македонскиве online продавнициве што продаваат Планика чизми за 1300 денари?
За таа цена не верувам дека се оргинал.

Планика во Пеко испод 7000-8000 денара нема..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom