Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Печатници што ставаат и тврд повез и кои се поприфатливи со цена?

Каде може да се најдат плочи за спуштен плафон (мислам дека се од пресувана стаклена волна, што се ставаат на алуминиумска конструкција) за купатило? Барав од Ѓорче 2 до Хубо, немаше.

Каде може да се најдат плочи за спуштен плафон (мислам дека се од пресувана стаклена волна, што се ставаат на алуминиумска конструкција) за купатило? Барав од Ѓорче 2 до Хубо, немаше.
gips karton e toa mislam za vlazni prostorii, go ima so dve boi, edniot e za kupatila

На google. Пребарај "спуштени плафони", има колку сакаш

Тие се викаат касетирани плафони. За нив види во Ритам Трејд.

Тие воздушните душеци како вреќи шо се, ич не ми текнува сеа како се викаа ама секој втор ги има по плаживе.

Каде може да најдам електроди за заварување на алуминум или пак ДуриФих за заварување со ниска температура ?

Bacteriostatic water со 0.9% benzyl alcohol има кај нас во аптеките? Ако сте земале во која имате земано и во какви паковања е?

Последно уредено:
Имaте ли некaде виденo пoгoлем избoр нa жилети?

Бaрaм oд oние штo се стaвaaт вo железен брич. Ми требaaт некoи ептен oстри зa тврдaвa брaдa.

Бaрaм oд oние штo се стaвaaт вo железен брич. Ми требaaт некoи ептен oстри зa тврдaвa брaдa.
takvi nemam videno so godini
ali ovie gillette fusion se super, so 5 zileti...poskapi se, no mene me tera pola godina ako se bricam so meka brada - posle kapenje...plus ne se raskrvavuvam, taka da poevtiono mi izleguva otkolku bic zileti da koristam

Tineks imas na bic platinum i silver i na zelen pazar po 20-30denari astor, bic, astra....wilkilson od tineks lani nacelav, ali sega nemam sretnato, jas imam ostra brada i takvi koristam.

Каде би можело да има салфетки, пластични чаши или чинии, налепници и др. ствари за роденден со Пепа Прасе?
У Џамбо нема, проверив денеска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom