Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каков Мегамобил , да ги плакаш по 600 ден. појди до Зелено пазарче или Бит Пазар ке си земеш за 100- ка .

Абе и телефон гратис ќе ти дадат за таа стотка.

Летово барав за мојот на Зелен пазар, 550 денари беше на 2-3 тезги. Цена се движи во зависност од големина на телефонот.

Знае некој каде може да се најде вакво нешто и што пари е?Или некоја друга солуција ако има.Ми треба за ЦРТ телевизор.

Знае некој каде може да се најде вакво нешто и што пари е?Или некоја друга солуција ако има.Ми треба за ЦРТ телевизор.
Не секогаш но успева и друга начин екранот да не ти биде магнетизиран,вклучи го телевизорот и дирекно исклучи го од струја од штекер така се прави шок кој понекогаш успева.Или повикај мајстор

Дали некој знае во кој денови има автобус кој што тргнува од СК и оди до Бијелјина? многу ке ми значи ако ми одговори некој.

Ко што гледам на страната на автобуска станица - Скопје, само до Сараево има автобуус за Босна, таму ќе треба да фатиш некој за Бјелиња

Или кој што тргнува од СК и оди до некој близок град до Бијелјина.[DOUBLEPOST=1394105838][/DOUBLEPOST]Така и си мислев

дечки знаете ли каде можам да најдам привезоци со гитара, или бубњеви, такви некои?

Релацијата од Скопје до некој пограничен град со Босна (односно до Бијелина затоа што е на граница) ти е подобра бар по мене... Распрашај се за цените, директно немаш.

Здраво:)
Ме интересира како можам да стигнам од автобуската во Скопје до ТЦ Соравија - ул. Стив Наумов?
Би сакала да го користам градскиот транспорт на Скопје.
Фала

Не ти треба аутобус за тоа, пошто некои песто метра е оддалечено едно од друго.

Здраво:)
Ме интересира како можам да стигнам од автобуската во Скопје до ТЦ Соравија - ул. Стив Наумов?
Би сакала да го користам градскиот транспорт на Скопје.
Фала
Кога ќе излезеш од автобуската, тргни кон зградата на НБРМ upload_2014-3-6_15-12-47.jpeg. Па следи го Вардарот, па кога ќе стигнеш кај Холидеј Ин хотелот сврти лево, пооди неколку метра и одма е тукаupload_2014-3-6_15-13-31.jpeg.

Од Прилеп
А од каде ќе тргаш?
[DOUBLEPOST=1394120165][/DOUBLEPOST]Фала много:)
Кога ќе излезеш од автобуската, тргни кон зградата на НБРМ Прегледај го приврзокот 85933. Па следи го Вардарот, па кога ќе стигнеш кај Холидеј Ин хотелот сврти лево, пооди неколку метра и одма е тукаПрегледај го приврзокот 85934.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom