Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Овака, тазе сам свој домаќин сум и како таков не знам кај може да најдам ќеса за правосмукалка. Имам сега ставено од тие хартиените, па ја празнев еднаш од мака, ама не оди така. Прашав во поголемите марктети немаат, Тинекс, Веро...
На пазариве, ама види прво што модел е прошлата зошто имаат различни модели :)

Најк продавница во Скопје што е подобро снабдена и ги носи и поновите модели ?

Кај точно на плоштад ? Дајте ми ориентација со некој друг објект или споменик :D оти не сум од Скопје..
Спроти ЖУ-ЖУ на плоштад, одма кога ќе излезеш од ГТЦ од лева страна е продавницата (објектот е посебно од ГТЦ). Нема шанси да промашиш. :)

sobieski_greenapple.jpg

Ваква водка во Македонија?

У буњаковец некое дуќанче ЕМИ мењале копчиња патенти..?

У буњаковец некое дуќанче ЕМИ мењале копчиња патенти..?
Ваљда е бижутерија Еми, гледа кон партизанска веднаш спроти пазарчето. Не моеш да ја утнеш.

Council of Europe, во превод би дошло Совет на Европа. Е сега прашањето ми дали се работи за Советот на Европската Унија или пак постои некое друго советодавно тело во рамки на Европа кое е хмм...наделжно за сите држави??
Малце ми е итно и најблиска ми се виде оваа тема.

Дали знаете кај може да најдам компресиран воздух ?
Друже дали знаеш што е тоа компресиран воздух? За да добиеш компресиран воздух потребен ти е уред (компресор) и потребен ти е сад за висок притисок каде би го складирал воздухот
kompresor.jpg
Ова е уред (компресор)

Друже дали знаеш што е тоа компресиран воздух? За да добиеш компресиран воздух потребен ти е уред (компресор) и потребен ти е сад за висок притисок каде би го складирал воздухот
Брат што збориш....

Најнормална боца со компресиран воздух барам ...еве како ова

DUSTER.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom