Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
ако сакаш за 500-600 денари (мислам се ) се знае каде во кинеските продавници има 100%
--- надополнето: 17 септември 2012 во 15:51 ---
го има некаде по нетов да се симне парада филмот ?!
www.zamunda.net таму го имаш филмот ако немаш username i password кажи ќе ти пратам на ПП

Вреќа за боксување? Пожелно негде во центар?
И не ми кажувајте во секоја спортска продавница, кажете ми конкретно во која и уште поубаво ако знаете колку кошта.

У гтц у подрумот, карши веро у пролазот, лото продавницата мислам беше.

Кај можам да најдам ваков аукс кабел? Конкретен одговор ми треба.

Acc_Cable.gif

Каде да најдам кујнска вага во Скопје, со цена до кај 300 - 400 денари?

Каде да најдам кујнска вага во Скопје, со цена до кај 300 - 400 денари?
Има во Грос комерц до 5кг. за 350ден.
Во Нептун и Еми медиа се 599ден. и мислам дека се со подобар квалитет.

Каде може да купам огромно огледало, од под до плафон, итно ми треба

Кај точно се наоѓа импакт шоп во Скопје, знам некаде на ленинова ама да ми објасните поточно според што да се ориентирам ако знаете.. и да уште едно прашање до Скопјани кои број автобуси одат на релација Автокоманда - Железничка/Центар и обратно нормално ..

Кај точно се наоѓа импакт шоп во Скопје, знам некаде на ленинова ама да ми објасните поточно според што да се ориентирам ако знаете.
Импакт ти е на Ленинова ама не кај кафичите него на другата страна на улицата преку пешачкиот према Зегин тој крак на Ленинова
Најлесно за локација ти е вака.
Влагаш на Ленинова одиш по неа од десната страна ја поминуваш Вегера, после неа има една уличка. На самиот влез на уличката десно имаш една голема зграда во зградата има Дроп Ин, Ипакт мислам дека е трет или четврт дуќан од десно.
--- надополнето: 20 септември 2012 во 17:54 ---
Каде може во градов да се најде квалитетен Матичен млеч ?

Каде може да се најде сунѓер за тапацирање на мебел (сепариња)?
Знам бит-пазар, чаршија и слично, ама ми треба телефонски број да ми кажат цена.
Или ако некој се занимава со тапацирање нека пише : ))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom