Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има некој шоп за мајци со бендови во Ск?
Инфлуенс во Лепокарија го затворија, така да југотон мислам дека единствено место сега.
Или да си испринташ повеќе се исплати :)

Инфлуенс во Лепокарија го затворија, така да југотон мислам дека единствено место сега.
Или да си испринташ повеќе се исплати :)
Не се исплати да принташ
за 2 мајци ми тражија 800 денара
мајци од мене

Sent from my iPhone using Tapatalk

Дечки, стикери/налепници за на ѕид каде продаваат низ Скопјево?

Дечки, стикери/налепници за на ѕид каде продаваат низ Скопјево?
Види во прографика може да ти изработат ама прво види си на али колку се движат да не те содерат :)

Види во прографика може да ти изработат ама прво види си на али колку се движат да не те содерат :)
Мислев на готови модели, вака нешто.
Гуглав за кај нас, ама онлајн нарачки има, си реков нешо продавници да не има што продаваат, сакам да ги видам прво пред да купам :)

кај да најдам/да си купам нешто за затемнување на прозорците ... сакам да ја намалам светлината а и со тоа ваљда помалку ќе се намали и топлината

исто така би сакал да знам каде има некое место (освен тоа никаквото во гтц) каде што се продаваат беретки со наши симболи

Zdravo na site forumdzii:) me interesira dali znaete nekoja organizacija za volontiranje,kaj sto vie ste volontirale i ste zadovolni i kade po izvesen period na volontiranje ke ti platat barem minimalno?fala odnapred na odgovorot imajte ubav den:)

Dali gi ima slusalkive kaj nas da ne znae nekoj? KINGSTON HYPER X CLOUD 2
hyperxcloudii12.jpg

Дали постои шампон за побрзо растење на коса? И кај да најдам, каков?
Женцки.

Дали постои шампон за побрзо растење на коса? И кај да најдам, каков?
Женцки.
знам дека има ампули за побрзо растење ама колку се делотворни незнам, еве веќе неколку месеци викам ќе ставам и никако да го направам тоа
Стварно женски дајте некој совет не се трпи ова веќе, мора да убрзаме раст некако

знам дека има ампули за побрзо растење ама колку се делотворни незнам, еве веќе неколку месеци викам ќе ставам и никако да го направам тоа
Стварно женски дајте некој совет не се трпи ова веќе, мора да убрзаме раст некако
Исто.
@ЏинЏер @Ilumious
:D

1. Рицинусово масло - Го нанесуваш на корените од косата, завиткуваш со кеса, оставаш да делува 2-3 саати и плакнеш со млака вода. 2-3 пати неделно.

2. Шампон од коприва - За поголем ефект во него ставаш 10тина таблети Б-комплекс, оставаш да отстои ден-два, и потоа можеш секојдневно да го користиш за миење на косата.

3. Шампоните со екстракт од пивски квасец од Orzene. Јас додека користев од нив, косата ненормално брзо ми растеше.

Плус, можеш во аптеки да побараш шампони/ампули за таа намена, има доста избор, ама се троа поскапи од методиве што ти ги наведов :D

[DOUBLEPOST=1442774148][/DOUBLEPOST]
Што се брзаш па ти? Баш си топ со сегашнава фризура :D

Последно уредено од модератор:

Ова што ви рече Џинџер и

Subrina_sampon_multiactive_3in1_b.jpg

овој шампон. Исто така од Recept линијата на Субрина, оние зелените, може било кој, сите се добри ама највеќе го нудат овој.

Subrina_Recept_Strong_Hair_Sampon_proti_izpadanju_lasml_RGBdpi_b.jpg

Сестра ми еднаш влезе у филм ќе окелавувала, не знам што (kids these days) па купи таков и ја ради неа тој период секој месец на фризер морав да одам да се шишам. И реков да прекине додека не сум станала како Фелаини :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom