Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Кaде мoже дa нaјдaм бoрнa киселинa aли нерaзреденa, ми требa прoтив бубaшвaби. Или aкo знaете другo чaре, зедoв oд тие куќaрките oд рaид, aли пoвеќе ми личи кaкo дa ги гoи, a не дa ги труе.
има друго едно средство го има во земјоделски аптеки земи го и раат си уживај како ке пагаат у транс бубашвабите :)

Ако мислиш на овие испити што преку аврм ги полагаат во Семос, не може да се најдат никаде.
И има ли пак оглас за курсевите?
Да на тие мислев.
Инаку треба да има пак оглас само сеуште не се знае кога ќе биде објавен.

Да на тие мислев.
Прашањата се општо за мрежи, мултимедија, хардвер и сите се на заокружување. Дали 2-3 прашања од тие 30 се со кодови.

Да на тие мислев.

Прашањата се општо за мрежи, мултимедија, хардвер и сите се на заокружување. Дали 2-3 прашања од тие 30 се со кодови.

А какви се овие тестови ???? За да добиеш некои курсеви се или??? Може секој да се пријави?

А какви се овие тестови ???? За да добиеш некои курсеви се или??? Може секој да се пријави?
Сите што се невработени може да се пријават во аврм. Еве го огласот од минатата година.

каде можам да најдам вакво палто во скопје ..

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    38 KB · Прегледи: 41
Дечки има негде у Скопјево некој 'gadget' или што и да е што од џокстик за пц може да работи и на сони 2?
И дали може со усб приклучок џојстик да функционира на сони 2?

Дај кажете некое место кај што нуди избор за маски ко за први април. Знам у Џамбо се наоѓаат некои, али ако може некој да ми каже и на некое друго место да ѕирнам?

А и делумно поврзано кога сум више на темава, балаклава кај има да се купи? Нема да ограбувам банка, али ми треба за нешто :D

Здраво.

Дали некаде низ Скопје би можела да најдам завеса за туш комплетно со тој дел кој се монтира на ѕидот, и дали постои некоја опција каде тоа не мора да се монтира со штрафови и да се буши, туку да функционира на некој друг механизам? :)

Благодарам.

Здраво.

Дали некаде низ Скопје би можела да најдам завеса за туш комплетно со тој дел кој се монтира на ѕидот, и дали постои некоја опција каде тоа не мора да се монтира со штрафови и да се буши, туку да функционира на некој друг механизам? :)

Благодарам.
Пробај на пластичарска веројатно ќе најдеш. И да има со федер во нив доста ефикасни за да немора да бушиш (под услов дека сакаш права да е, ако имаш кривини мора да бушиш)

Здраво.

Благодарам.
Пробај на пластичарска веројатно ќе најдеш. И да има со федер во нив доста ефикасни за да немора да бушиш (под услов дека сакаш права да е, ако имаш кривини мора да бушиш)

Здраво.

Благодарам.
не мора кај пластичари провери има и во продавнички локални што продаваат нешто електрика водовод џиџи миџи и за монтажа ако сакаш да не бушиш ондак силикон ставаш и си тера работа :)

Ми заврши беровското сирење. Претходно имав галичко. Се навикнав да јадам само вакви сирења, другите (здравје радово и сл) сега воопшто не ги сакам.
Кај да најдам? Викаат ова време не може да се земе канта од негде.
Во супермаркетиве некое слично на беровско/галичко?
За овчо зборам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom