Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде во Македонија можам да најдам дресови од Евертон (по можност оргинал). Ве замолувам доколку некој знае нека каже!

Каде може да се најде човек да ми стави carbon fiber на куќиштето од компјутерот?

Каде може да се најде човек да ми стави carbon fiber на куќиштето од компјутерот?
Сакаш да ти прегрее? :)
Не сериозно, ќе изглеа убаво али ќе грее (нема да се лади) толку. Ќе си имаш проблеми.

Каде во Скопјево можам да најдам ваков џемпер или маица што и дае... црно-бела во штрафти.
s7PK3.png
????

Сакаш да ти прегрее? :)
Не сериозно, ќе изглеа убаво али ќе грее (нема да се лади) толку. Ќе си имаш проблеми.

Јас нема цело куќиште да го обвиткувам, туку само надворешноста, а дупките каде што имам вентилатори ќе бидат оставени.

Јас нема цело куќиште да го обвиткувам, туку само надворешноста, а дупките каде што имам вентилатори ќе бидат оставени.
Не се битни дупките туку дебелината на куќиштето.

Не се битни дупките туку дебелината на куќиштето.

Како и да е, јас имам еден од најдобрите воздушни кулери за процесор во куќиштето, а процесорот не сум го ни оверклокнал. И за 20 степени да се качат температурите нема да имам гајле.
DSC00671.JPG
--- надополнето: 29 септември 2012 во 15:02 ---

Како и да е, јас имам еден од најдобрите воздушни кулери за процесор во куќиштето, а процесорот не сум го ни оверклокнал. И за 20 степени да се качат температурите нема да имам гајле.
Carry on than :D

продавници кај што има радиа со усб освен нептун ,амц и слични

дечки кажете ми кои продавници ги имаме у скопјево за електроника - ми треба да купам едно интегрално коло. освен логинг незнам кај да барам на друго место... се е добредојдено имејл локација телефон и сл..

дечки кажете ми кои продавници ги имаме у скопјево за електроника - ми треба да купам едно интегрално коло. освен логинг незнам кај да барам на друго место... се е добредојдено имејл локација телефон и сл..

БТ Електроник, наспроти Олимписки базен
И во кисела вода имаше еден МКД Ват мислам се викаше, во една зграда до сендвичара Вили (на приземје има мал трговски) :)

http://abv.mk/company.aspx?id=25039
http://abv.mk/company.aspx?id=19645

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom