Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Речник некој добар на нет, онлајн, од англиски на македонски превод, со добар превод не како гугл транслејт и остали глупости, има некои стручни зборови за кои ми треба солиден превод....
Дали апликацијата Розета Стоне за учење германски јазик, вреди да се плати? Дали ја користел некој? И освен Дуолинго дали знаете некоја квалитетна апликација за германски?
Не знам за германски, знам луѓе кои солидно научија шведски јазик користејќи ја апликацијава.
Розета Стоне или Дуолинго?
Инаку јас користам и речници, книги ама сакам и добра апликација на телефон
иди у библиотека, таму имаш речници за разни струки, онлајн тешко
Ако си во мкд може да ја симниш од торент, ја имаш и на замунда.Дали апликацијата Розета Стоне за учење германски јазик, вреди да се плати? Дали ја користел некој? И освен Дуолинго дали знаете некоја квалитетна апликација за германски?
Најдобри се речниците на off net, idividi и makedonski.info. За последниот за превод од англиски на македонски јазик треба да кликнеш на ОбратноОнлајн ми треба.....
Сигурно има некој подобри од гугл, некој да понуди ?
а да го изгуглаш стручниот назив и да прочиташ објаснување на англиски што точно значи па сам да си склопиш превод? Јас имам таков речник од Оксфорд, сите зборови се објаснети и потфрлен е и некој синоним, права ствар. Куп стручни трудови ги имам напишано со негова помош, денес и Гугл помагаРечник некој добар на нет, онлајн, од англиски на македонски превод, со добар превод не како гугл транслејт и остали глупости, има некои стручни зборови за кои ми треба солиден превод....
Ако си во мкд може да ја симниш од торент, ја имаш и на замунда.
Види по торенти ако најдеш Morton Benson - англиски српскохрватски, на две цд - а се. За ова ќе ти треба ЦД - ром, ако немаш или не сакаш да се замараш со режење цд-а, имаше соодветна програма за креирање на виртуелен цд - ром.Речник некој добар на нет, онлајн, од англиски на македонски превод, со добар превод не како гугл транслејт и остали глупости, има некои стручни зборови за кои ми треба солиден превод....
ДаВо мкд сум сега...
А, ако ја симнам од Замунда е бесплатна?