Каде и како сте го запознале партнерот / партнерката (својата љубов)?

Пред четири години бев со другарките излезена во еден кафич. Го видов и ми се бендиса ама не го видов некое време па заборавив на него... После 3-4 месеци ми стигна пораче од него :) После 2 викенди се запознавме... После 4 месеци се фативме. После 10 месеци раскинавме.. После 2 месеци се мувавме... После 1 година се смиривме.. Сега најмногу се сакаме :pipi:

па со последната партнерка (:)) ме запозна еден другар. онака седевме у кафич и дојде и типкава. другаров се поздрави со неа и ме претстави мене :) после тоа почна муабет, па месец дена искачавме заедно и после се фативме. по 4 месеца раскинавме.

Со љубениот и муж воедно, се запознавме пред година и 3 месеци во парк. Најпрво си разменивме мсн и прв пат таму си изразивме симпатии, пошто такви се сајбер времињава... И после тоа, на 8ми септември , денот на независноста , станавме зависни еден од друг и тоа трае и трае... И ќе трае.... Ништо неконвенцијално, имаше нешо свирка на школка, он ми донесе некои цедиња што му ги нарачав претходно ( иако ги имав веќе хаха! ) Ииии, го немаше она стандардното прашање дали идеме, туку од првиот бакнеж знаевме дека идеме :helou:

Со повеќето на мсн, интересни муабети. Денеска технологијата владее. И после ќе искочиме и :back:

од прво на нет....на мирц...не знаев шо е тоа мсн... па се запознајвме и полека полека се вљубив....но ништо од тоа...само пречка беф....

Најмногу на мсн ... а најдолгата врска што ја имав почна по смс :) .... мсн то не беше во шема пред 5 години

На ноќно капење...
шо е најтрагично го мислев дека има 20 години:pos2:и дека дошол да не чува:pos::pos::pos: и после ко ми кажа дека има 16 години јас... :nesvest:

Како се запознавте со вашиот партнер?

Можда имат ваква тема, не знам, а и гајле ми е.

Ме заинтересира, како се запознавте вие со вашиот партнер? Односно, како го остваривте првиот контакт, дали имаше „посредник“, кај беше, како, кога, ова она, ви теквит.
Јас ќе се изјаснам ко ќе сум целосно трезен. Ај изволте.

прв пат ја видов т.е ме виде на работа додека бев дојде да си купува нешто и од тогаш у глава ми остана....како за беља и ја нејзе....по некое време се запознавме преку еден другар и испаднавме и по некој ден се фативме и еве веќе 2 години сум со неа :vozbud:

Се запознавме на форум собиранка.
Kajgana connecting people.
Сега еве веќе три и пол месеци кај шо си мезиме заедно од урдичката.:wub:

Во Duck (поранешно Jazz&Blues), во Охрид. Денот пред почеток на Охридско лето, 11 јули. И таа вечер си разменивме број (јас си титнав од неговиот телефон, откако го прашав дали има кредит, лол), а тој следниот ден ми се јави за да се договориме за вечерта. И пак се видовме во Дак, одма после концертот на Џеси Норман :)

Да е жива и здрава Кајгана....:pipi:
И уште малку еве една година....

Na MSN :) lol mnogu "romanticno" zvuci ama toa e..moderni vreminja :) bitno e toa sto se slucuvase podocna... sea zasega edna godina...hm rekord za mene..za ponataka ke vidime:)

на забава во бајаги пијана состојба....онака денсање и бидна што бидна и уште сме заедно!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom