Кабелски интернет, предности, штети...

• Креатор на темата Креатор на темата G_O_C_E
  • Време на започнување Време на започнување
хммм
тоа да прашаш само во продажбени сервиси...
јас да ти казам немам слушнато за тоа..:zlo:
:salut:

mkdpro.AceBoy напиша:
ХаХаХаХа :)!Мојот кабелски интернет треба да биде брз 256 кбс а тој е 29 кбс.Треба да слимнува со 32 кбс а тој со 25 кбс.Што е проблемот? :)

лол :pos2:

Да не знае некој што се случува со кабелскиот интернет на Телекабел, овие 2 дена е ужасно спор, т.е. од вчера попладнето и сеуште споро иде, тестирав брзина на speedtest.net и резулатите се од 30-50 kbps.
Денес е веќе 1ви јули па треба да фура со голема брзина.

kaj mene e ok denes, pisi kako e kaj tebe;
148477972.png

I use nesto za Telekabel,od 1septemvri ke nudat telefonija (270den mesecno)neogranicen razgovor vo ramkite na mrezata na TK, a za interkonekciskiot dogovor so telekom ne znam kako ke odi.Digitalni TV paket od 20 kanala(ke ima izbor od 200 od koj korisnicite ke treba da si napravat paket od 20), +150 den. mesecno.I najglavno ke ima namaluvanje na cenata na internet paketite.

И кај мене се подобри нетов откако го рестартирав модемот. :) Дури симињав со 2193 KB/s и тоа 2 секунди и се намали на 200 KB/s, не успеав скриншат да напраам. :)

148827037.png

Добра е брзината (освен upload), ама латенцијата е катастрофа.. не можам да седнам да играм ко човек.

kolize i П.Овердрајв
хммм овие слики да ти казам право ич не му верувам..:toe:
мози слика од долнадирањето...:tapp:
од програми ова она .. :zlo:

е ова е нешто др...:zlo:
јас ќе оставам утре моја..:vozbud:

еве за тоа јас што ви викав ...:tapp:
ова е само од конекцијата...:nesum:
нема шанси со толку да долнадирам...:toe:
ако е така...:vozbud:
леел честам ...:zver:
:salut:[URL=http://www.speedtest.net][/URL]

еве го мојето симнување ...:baeh::pos2:

Attachments

• wow.JPG
    wow.JPG
    49,4 KB · Прегледи: 46
Како што реков, неограничен трансфер на се и сешто, и од локален сервер и од интернет и ни брзина паѓа, ни ништо.
За 710 ден/месец.
И сам сум си. Забрането е делење или поврзување повеќе комшии на иста линија. Секој е за себе.

Pak mnogu e kaj mene e 256/64 Neogranicen trafik kako so kaza na se i sesto za 500 den mesecno

Струмикс
не е лошо да дадеш нешто кога ќе долнадираш барема да се увериме..
а не вака на зобр

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom