LP1519
ЧастиОбраз
Здраво момци, можеби е офф темава, но би сакал да ве прашам искуство со бокс/кикбокс вреќи? (мислам фирма и квалитет) и во Мк каде има добар избор со нормално реална цена. Фала ви
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке ми биде драго да го растури козојебон дагестански, ама ке биде тешко. Како и да е муда има до под, секоја чест.
Претходниот фајтшо го имаа ми беше апла соминтелно ко да мутурија дрога во сокчето на Оливеира.
А шо е толку фактор Ислам кога гледам статистички се нема борено со никој од топ 5 борциве?
Волкановски и Оливера? Не го сакам ич ама да не се заебаваме, број 1 е со причина.
Ти кажа се нема борено со никој од топ 5 борциве, јас ти кажав дека се има.Освен нив?Т.е пред нив? И со Волкановски дискутабилно е.
Не ја гледав, но му знам име уште од бифот со Пимблет кога го имаа.Да не гледаше некој Топурија-Емет? Го имате пратено Топурија? Многу го најавуваат како најголема закана за Волк, и човек со најголеми шанси да го детронизира. Какво е вашето мислење?
Не ја гледав, но му знам име уште од бифот со Пимблет кога го имаа.
Имам така кратко хајлајти гледано, изгледа тврд.
Го победил Емет (кој само што изгуби од Родригез пред неколку месеци) а сега зборува како ќе го завршел Волк во прва рунда
Интересно. Изгледа физички поголем од Волк, но технички не му е на ниво. Мислам дека рано му е за кај Волк, али нека сазна и самиот, на поболниот начин.![]()