K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,8%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,8%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    592
Лелелеј го имам гледано ова со лактиве го прати на 7 доктора со апарат го имам гледано во PRIDE Goodridge не беше лош има и одлишни нокаути али знам и него дека го имаат у кома ставано за борбава имам читано дека Gary земал само 2 часа Kuk Sool Won пред да се бори на турнирот и ова crucifix-ов бил единствениот зафат што го знаел

Лелелеј го имам гледано ова со лактиве го прати на 7 доктора со апарат го имам гледано во PRIDE Goodridge не беше лош има и одлишни нокаути али знам и него дека го имаат у кома ставано за борбава имам читано дека Gary земал само 2 часа Kuk Sool Won пред да се бори на турнирот и ова crucifix-ов бил единствениот зафат што го знаел
хаха, братот се има боренов сите организациии, и во К-1 и во УФЦ и во прајд, сега човекот не баш комплетно здрав од самите удари што ги попи од сите противници и нокаути што ги претрпе.
ветеран на спорото во секој случај

хаха, братот се има боренов сите организациии, и во К-1 и во УФЦ и во прајд, сега човекот не баш комплетно здрав од самите удари што ги попи од сите противници и нокаути што ги претрпе.
ветеран на спорото во секој случај

Баш сеа му го гледав рекордот 23-23-1 ММА а кикбокс т.е K-1 12-24-2 :свиркам: 24 пати го нокаутирале а рачунај дека се борел во тешка и во супертешка категорија а тие брат коа ке те здрват ко шлепер да те акнал а исто и се борел со доста звучни имиња и шампиони прочитав дека страда од dementia pugilistica некоја нерводегеративна болест греота човекот:(

Left kick cemetery после вакви брутални KO како да очекуваш да биде здрав човекот

Има ли некој од членовиве тука што се занимав со некој од спортовиве особено кик бокс? ( да го исконтактирам на пм)

Има ли некој од членовиве тука што се занимав со некој од спортовиве особено кик бокс? ( да го исконтактирам на пм)

Еве ти го Kaiser ти се подаде:D а исто од тие постовите поназад што ги имам читано знам дека Dragan UFC пиша дека имал тренирано а и Hurin прашај го поззз

значи вака иам сменето неколку спорта, заглавив со бб веќе долго време..али желбата за кик бокс остана...сакам да почнам е сеа шо ме интересира:
како ја комбинирате теретаната со трензиве од вештиниве,
дали има некоја шанса за трензи во домашни услови ( пошо дома иам вреќа,фокусари и уше некои други раб. )
и како би изгледале тие тренинзи односно на вежби коа што како... во ова сум релативно нов иако иам некои познавања..
највеќе прашувам за дома затоа што слабо стојам со време да можам да се запишам у некој клуб. поздрав

значи вака иам сменето неколку спорта, заглавив со бб веќе долго време..али желбата за кик бокс остана...сакам да почнам е сеа шо ме интересира:
како ја комбинирате теретаната со трензиве од вештиниве,
дали има некоја шанса за трензи во домашни услови ( пошо дома иам вреќа,фокусари и уше некои други раб. )
и како би изгледале тие тренинзи односно на вежби коа што како... во ова сум релативно нов иако иам некои познавања..
највеќе прашувам за дома затоа што слабо стојам со време да можам да се запишам у некој клуб. поздрав

Мораш ад најдеш,ако сакаш да научиш барем основите...

барем 3-4 месеци да идеш,ако ништо друго,ротација на удар и гард да научиш,па дома да вежбаш со клипови,и да вежбаш гард пред огледало,и со спаринг партнер ако можеш да најдеш-одлично

а да почнеш од почеток,дома,немој...лошо ќе научиш.

знам дека сега ќе си речеш,абе се иам јас тепано,не ми е прв пат бокс да мавнам,и јас така викав,се тепам од 4 години,ама тоа што го учиш на спортовите/вештините(две различни ствари) е мноооогу различно,од она на улица.Ако налеташ на таков искусен бато,ќе сфатиш за што ти зборам...

Мораш ад најдеш,ако сакаш да научиш барем основите...

барем 3-4 месеци да идеш,ако ништо друго,ротација на удар и гард да научиш,па дома да вежбаш со клипови,и да вежбаш гард пред огледало,и со спаринг партнер ако можеш да најдеш-одлично

а да почнеш од почеток,дома,немој...лошо ќе научиш.

знам дека сега ќе си речеш,абе се иам јас тепано,не ми е прв пат бокс да мавнам,и јас така викав,се тепам од 4 години,ама тоа што го учиш на спортовите/вештините(две различни ствари) е мноооогу различно,од она на улица.Ако налеташ на таков искусен бато,ќе сфатиш за што ти зборам...
Заборавив да напишам ....основите можеби не ги знам скроз али ги владеам добро...тренирано карате извесно време и плус некое време вежбав со еден постар другар кој сеуште тренирам мислам во стронгест ...така да гард мард тие работи ги знам..за спаринг партнер би можел да најдам...е сеа ако можеш малце да објасниш за комбинацијата теретана и ова коа кое ... и што би можел од тренинзи дома да изведувам затоа што од клипчиња и слично има се и сешто не би можел да селектирам кое и кога би го работел.

:pos::pos::pos:
Каква будала е овој Krazy Horse

федор со нокаут против педро ризо се пензионираше од ММА
секоја чест легендо најдобриот тешкаш на денешницата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom