K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,8%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,8%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    592
незнам за вас али јас обожавам кога на ист ден има и ММА и бокс :)
утре се молам замо бен хендерсон да тепа а и Кеин ЏДС да биде војна без разлика на резултатот
утре да не се тепаме кажете одтприлика кога ќе почнат борбите дека разбрав нешто порано ќе почнувале

Дечки ако има некој стримови од борбите нека ги пише како и саатот кога почнуваат :).

незнам за вас али јас обожавам кога на ист ден има и ММА и бокс :)
утре се молам замо бен хендерсон да тепа а и Кеин ЏДС да биде војна без разлика на резултатот
утре да не се тепаме кажете одтприлика кога ќе почнат борбите дека разбрав нешто порано ќе почнувале
Дечки ако има некој стримови од борбите нека ги пише како и саатот кога почнуваат :).

BORBITE SE UTRE VECER OVA VREME OKOLU 4-5 SATOT
KE STAVAM STREAM
--- надополнето: Nov 12, 2011 2:41 AM ---
Eve del od merenjeto VELASQUEZ - JDS
http://www.youtube.com/watch?v=jWN-uHWzNUM

BORBITE SE UTRE VECER OVA VREME OKOLU 4-5 SATOT
KE STAVAM STREAM
--- надополнето: Nov 12, 2011 2:41 AM ---
Eve del od merenjeto VELASQUEZ - JDS
http://www.youtube.com/watch?v=jWN-uHWzNUM
абе како во 4 кога во 4 е пакиао против маркез. јас разбрав пред боксот ќе бидат, знаши најверојатно од кај 2 негде,
иначе прелиминарните ќе бидат на фејсбук и на fox.com
би требало од кај 11-12 да почнат

седев цела вечер за 1 минутна борба, Деко браво за типот, ја билдавме борбава ама 1 минута е многу малку, браво ЏДС :)

Цела вечер чекав, не го видов стримот на време и ја испуштив борбата :mad:.

@ DRAGAN UFC, фала за стримот иако касно го видов и само прогласувањето го гледав (y) .

останатиот евент на фејсбук беше супер :)
бендо против гуида беше борба на вечерта :)

седев цела вечер за 1 минутна борба, Деко браво за типот, ја билдавме борбава ама 1 минута е многу малку, браво ЏДС :)
SE GLEDASE DEKA CAIN NE MOZE DA JA CUVA TITULATA UPLASEN BESE USTE NA MERENJETO ALI TOA E TOA OD NAJDOBRIOT IMA SEKOGAS PODOBAR BRAVO JDS JA RESI BORBATA ONAKA MAJSTORSKI (y)

Цела вечер чекав, не го видов стримот на време и ја испуштив борбата :mad:.

@ DRAGAN UFC, фала за стримот иако касно го видов и само прогласувањето го гледав (y) .
SAMO STO STIGNAV DOMA,ODMA GO NAMESTIV STRIMOT... I JAS JA NACEKAV NA PROZIVANJETO

Се мислев каде да пишам па реков ај овде мислам дека би можеле да ми помогнете.
Значи знае некој добри вежби за растегнување за хај за што повеќе кревање на ногата,да речеме ко за некој што скоро слабо има растегливост Слики,клипови,објаснувања што било.Фала однапред!:)

Значи знае некој добри вежби за растегнување за хај за што повеќе кревање на ногата,да речеме ко за некој што скоро слабо има растегливост Слики,клипови,објаснувања што било.Фала однапред!:)
ако сакаш да истегниш добро задна ложа со цел да имаш повеќе еластичност пробај вака.
седни на подот испружи ги нозете напред, со прстите на рацете фати ги прстите на нозете(нозете треба да ти бидат зближани да нема забуна ) и речи му некој да ти седни на грб, пробувај што повеќе време да издржиш, мора да има ефект.
повторувај повеќе пати

http://www.youtube.com/watch?v=yuq0g7SETUk
I NORMALNO POSLE ZAGREVANJE
http://www.youtube.com/watch?v=j0L4OQNSFNs

P.S. NA POCETOK NE FORSIRAJ DA NE SKINIS NEKOJ MUSKUL ILI TETIVA,RABOTI MALKU PO MALKU ALI PRAVILNO I ZA BRZO VREME KE IMAS REZULTAT ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom