Kуп на Македонија 2013/2014

• Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Ajde ti ebam Bregalnicava ti ebam , lezenje po teren , ko kokoski bez glava , raduvajte i vie ednaska!

Diletanti!

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
:pos::pos::pos:

За МАЛЦЕ ќе поминевте... ЗА МАЛЦЕ

Podobro e sto ne pominavme , ne zasluzivme , jas ocekuvav mnogu poveke od bregalnica gledajki Shkendija kako go odigra celiot mec , no tie kako sekoja diletanska ekipa , lezhenje po teren , se na se da se gubat sto poveke minuti , glumejki po sekoja akcija za faull .

B

Beck's

Гостин
Sto ti e kriva Bregallnica poveke od Gjore i trupcite na teren!

Не може Ѓоре да погоди место Емурлаи кој буквално од гол линија го промаши целиот гол. Шо да прави Ѓоре што имаме убедливо најслаби централни бекови во лигата а и во нашата историја. За последниот дел се сложувам, трупци невидени ама тоа е, и годините го прават своето, некои играчи се веќе потрошени а се приморани да играат 90‘

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не може Ѓоре да погоди место Емурлаи кој буквално од гол линија го промаши целиот гол. Шо да прави Ѓоре што имаме убедливо најслаби централни бекови во лигата а и во нашата историја. За последниот дел се сложувам, трупци невидени ама тоа е, и годините го прават своето, некои играчи се веќе потрошени а се приморани да играат 90‘
Ѓоре можеше да ги остави да играат тие кои играа од почеток, не да се глупира со младите кои патем едниот пит-бул од 150 кг, другиот не може на нозе да стои а третиот прв пат го гледам.
Да го извадиш Ардиан Нухиу кога очајно ти треба гол, тоа значи намалување на шансите за да се постигне гол за 50%.

Ѓоре досега не ми беше крив за ништо, ама денешната елиминација оди на душа на Ѓоре Јовановски!

B

Beck's

Гостин
Да не направеше ниедна измена ќе беше критикуван за тоа. Едноставно во јавноста по секоја цена сакаат вината да ја префрлат кај него. Во натпревар каде секоја акција на противникот беше опасност по нашиот гол вината треба да се најде во одбранбените играчи и оние последните за врска Мустафи/Положани, патем од овој последниот денеска очекував најмногу а разочара. Младите идат ко мува без глава ама тоа е немаш играчи. Очајно ни фалеше еден од Неџипи или Селмани денеска. Сепак и со ваков кадар на играчи, да не посакаше среќата при оној момент кога Бејтулаи го погоди дирекот можеби сега ќе бевме во 1/2 финалето ама од друга страна и можеа при неколку ситуации да не докрајчат гостите. Муабетов не е за тука ама ајт :). Во случај да ме цитираш направи го тоа во нашиот фан клуб да не сметаме тука

B

Beck's

Гостин

Види ги бе:facepalm: Ја би вакви тимови да се дисквалификуваат од било какво натпреварување, доживотно. Срамотилаци

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.298
Поени од реакции
3.339
^ Degeni,idioti i sto uste ne druze...pa sramota e ova be do koga vaka ? Barem neka namestat tocen rezultat i nikoj da ne primeti a ne ova 7+...
--- надополнето: 22 ноември 2013 во 00:52 ---
TETEKS KUP MAJSTOR :D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И после некој ќе ми рече дека ФФМ биле сериозна организација и работеле како што треба. Три пута по ред у куп им се дешава ова на Дрита, да ги оставаа противниците толку очигледно да даваат голови.
У секоја посериозна држава и посериозна федерација до сега ваков тим ќе беше избришан од карта, а газдата и играчите кривично ќе одговараја за вакви местенке...
--- надополнето: 22 ноември 2013 во 00:55 ---
И после некој ќе ми рече дека ФФМ биле сериозна организација и работеле како што треба. Три пута по ред у куп им се дешава ова на Дрита, да ги оставаа противниците толку очигледно да даваат голови.
У секоја посериозна држава и посериозна федерација до сега ваков тим ќе беше избришан од карта, а газдата и играчите кривично ќе одговараја за вакви местенке...

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
за црни срамови, не знаат ниту да наместат како шо треба :facepalm:

некој добро се опарил на утакмицава

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.746
Јаоооо :pos:
И прославиве на головиве се страшни :pos:

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.499
Поени од реакции
2.407
Овие па Металург не можат да направат едно стадионче од 3000-4000 гледачи, со супер терен. Ко божем не може да се најдат пари...

Член од
14 април 2010
Мислења
4.699
Поени од реакции
6.082
Овие па Металург не можат да направат едно стадионче од 3000-4000 гледачи, со супер терен. Ко божем не може да се најдат пари...
Не сака Минчо да ги реновриа теренот, пошо и ФК Скопје игра на него,а он сака доколку го ренвоира целиот стадион сам оза Металург да го користи.

Kajgana Shop

На врв Bottom