Juda

• Креатор на темата Креатор на темата bokser_mk
  • Време на започнување Време на започнување
Ако на мене ми се деси некоја пиздарија и ја сум главниот негативен лик идам сам се пријавувам,не се кријам,не вовлекувам други во причата..Доволно сум свесен да превземам сам одговорност и која е цената на сето тоа..(Дали во пишаново препознаваш карактер и лојалност..)

Мада мислам дека сега скоро и да не постои човек кој би примил куршум за другиот (колку и да звучам контрадикторно)

Ама го опраи секоја чест..Ми делуваш ко Петар кога Исус му кажа дека ќе се одрекне три пати од него кога ќе запеат првите петли..Јуда колку и да е негативен замисли само која сила/покајание му протекувала низ мисливе кога видел што направил и решил да си го одземе животот..
Прво и основно Исус не направил никакво злосторство. Скрос ги измеша работиве.

Fala vi na site za mislenjata sekako ima podeleni mislenja mozam samo da vi kazam deka slucajot e zatvoren I ne se rabotese za semejno nasilvo I za konkretniot slucaj vo koj jas se najdov ne e slucen vo makedonija
Sega mi treba mislenje za ova?
Dokolku imate somnenie custvo deka vo idnina ke pak ke se desi nesto sto ne treba dali bi otisle vo policija I bi prijavile deka imate somnenie za nesto loso a nemate dokazi za toa samo onaka moabeti
So eden zbor dali bi bile informer ili rat(kodos) za policijata bez licna korist tuku deka mozebi bi znaele deka ke napravite nesto dobroza da nesto loso da ne se sluci?

Back
На врв Bottom